Trance and soul mediumschap

We hebben een bijzonder en verrijkend weekend voor je in petto: het Trance & Soul Weekend, met niemand Gaby Schrijvers en Rosita Belkadi als je gidsen! Dit weekend staat open voor iedereen, zowel beginners als gevorderden, die interesse hebben in het ontdekken en ontwikkelen van hun trance mediumschap, maar ook echt aandacht willen hebben voor het innerlijke aspect. Door Gaby haar werk als therapeut hebben we een mooi weekend samengesteld die er op is geijkt om nog dieper de verbinding met spirit te kunnen ervaren.

We nemen je mee op een magische reis, waarbij ze je leren hoe je jouw inspiratie en innerlijke stem kunt gebruiken om boodschappen te vertalen en te verwoorden voor zowel jezelf als anderen. Het wordt een ervaring vol inzichten en bewustwording.

Tijdens dit weekend zal je de kans krijgen om in een diepere trance te gaan en in contact te komen met je geestelijke begeleiders. Ze zullen je leiden en je ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling. Voor beginners is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met trance mediumschap en te ontdekken hoe dit jouw leven kan verrijken.

Naast trance mediumschap zal er ook volop aandacht zijn voor soul mediumschap. Gaby en Rosita zullen je leren hoe je boodschappen kunt ontvangen vanuit de ongeziene wereld van overledenen en begeleiders.

Het Trance & Soul Weekend belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij je ondergedompeld wordt in de magische wereld van mediumschap en spirituele ontdekkingen. Wij zullen je met open armen verwelkomen en begeleiden op jouw unieke pad van spirituele groei.

Dus, voel de roep van je ziel en sluit je aan bij ons voor dit betoverende weekend vol inspiratie en connectie met het onzichtbare! We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op het Trance & Soul Weekend!

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

feb 16 - 18 2024

Tijd

Gehele dag

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:feb 16 - 18 2024
 • Tijd: Gehele dag

Recente reacties