Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online demonstratie mediumschap

maart 7 @ 19:30 - 21:00

Leven is oneindig en de liefde onsterfelijk

Samen met Carla Kovacs verzorg ik deze mooie avond mediumschap, doe je mee?

Tijdens een demonstratie zal een medium contact maken met verschillende overledenen uit de Spirituele Wereld en bij ieder contact zal er specifieke en uitgebreide informatie (bewijzen) worden doorgegeven over de overledene.

Dit is heel erg belangrijk, want zo weet je door deze feitelijke dingen met wie het medium contact heeft gemaakt.

Nadat is vastgesteld om wie het gaat, volgt er meestal nog wel meer informatie over het leven van de overledene, de herinneringen die je met elkaar had. Maar herinneringen of gebeurtenissen rondom en na de begrafenis worden soms doorgegeven. Dit doen ze omdat onze overledenen ons nog zien en weten wat we doen. Dit toont ons dat de dood niet het einde is, maar dat de liefde van onze overledenen voor ons eeuwig zal blijven bestaan.

Soms is het zelfs zo dat je dingen moet checken bij het thuisfront. En dit omdat je dan weet dat het geen telepathie is wat er in de zaal gebeurt. En meestal is er aan het einde, maar soms ook in het midden een mooie liefdevolle boodschap bericht of zelfs een advies van deze geliefde.

Geef je direct op voor de online demonstratie mediumschap

*Heel erg belangrijke info:

Na het betalen krijg je een mail met alle inlog-gegevens van de demonstratie.

Als je nu zeker wilt weten dat je al mijn mails krijgt, markeer me dan als veilig in je e-mailprogramma of nog beter: maak een contact in je computer en telefoon aan met mijn gegevens met als e-mailadres mediumschap@vivazz.nl

Gegevens

Datum:
maart 7
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.rositabelkadi.nl/product/online-demonstratie/

Organisator

Rosita Belkadi
E-mail:
mediumschap@vivazz.nl

Locatie

Online