Healing

Rosita Belkadi

What We Offer

 

  • Live 1 op 1 healing bij 1 van onze healers.
  • E~healing op afstand met video bellen bv facetime, messenger, of Skype
  • Of gratis op de healinglijst

 

Why Choose Us

E

Professionele healers

E

We weten hoe we moeten werken met spirit

E

We hebben het beste met je voor

E

We hebben ethiek hoeg in ons vaandel

Spirituele Healing is een vrij simpele, veilige en ondersteunende manier van energie geven en krijgen. Die helpt om je weer in balans te krijgen. Om ten eerste het zelfhelend vermogen weer op orde te krijgen.
Daarna volgt het healen van lichaam en zeker ook de geest. De healer vraagt aan de spirituele wereld aan geziene en ongeziene materie om hem te helpen om de vrager healing te geven. Zodra deze verbinding tot stand is gekomen, stuurt de healer de energie naar de persoon die healing vraagt, die al dan niet aanwezig is. Healing is niet in plaats van je dokters bezoeken of behandelingen maar echt ernaast.
Het is van groot belang dat je weet dat wij geen dokters zijn en zeker geen diagnoses stellen. Healing  helpt en ondersteunt enkel het zelfhelend vermogen van het eigen lichaam. Je hoeft niet ziek te zijn om Spirituele Healing te ontvangen het valt zeker ook onder de noemer goed voor jezelf zorgen.
Je kunt warmte, koude of misschien tintelingen voelen, maar je kunt ook helemaal niets voelen.  De meeste mensen voelen zich erg ontspannen na een healing sessie. Het kan de volgende dag zijn dat je je realiseert dat je je een beetje beter voelt of beter geslapen hebt bijvoorbeeld, zelfs als je op dat moment niet reageerde op de healing

 

What We Offer

 

Live healingsessie met een van de healers is een fijne ervaring en een ideale gelegenheid om jezelf aandacht en tijd te geven. Wanneer je voor je afspraak komt, zal de healer alle vragen beantwoorden die je hebt en je uitleggen wat er zal gebeuren. Je gaat op een stoel zitten of op een bank liggen en je zult gevraagd worden om te proberen te ontspannen en de healing te laten gebeuren. De healer zal je uit leggen hoe hij of zij precies werkt Je mag zelf kiezen of de healer je mag aanraken of niet.
Je houdt ten alle tijden je kleding aan.
Live healing sessies zijn beschikbaar op afspraak.

Live Sessies 35 euro

Voor degenen die niet in staat zijn om bij een healer op bezoek te gaan bieden we healing aan via video bellen zoals skype/facetime etc.
Wanneer je voor je afspraak komt, zal de healer alle vragen beantwoorden die je hebt en je uitleggen wat er zal gebeuren. Je gaat op een stoel zitten of op een bank liggen en je zult gevraagd worden om te proberen te ontspannen en de healing te laten gebeuren. De healer zal je uit leggen hoe hij of zij precies werkt

Dit geeft hetzelfde resultaat als live healing.

E~healing kost 35 euro

Is een mooi alternatief als je niet kan of wil komen of niet kan of wil video bellen.

Verzoeken om healing op afstand kan voor jezelf, een geliefde of zelfs een dier.
Je bericht zal worden gelezen door ons team, en komt direct op de healing lijst.

En vanaf dan krijg je elke woensdag en zondag avond om 21.00 healing.

Elk bericht krijgt een antwoord.

Na 10 weken krijg je een mail of je wil blijven of eraf wilt gaan.

Deze healing lijst is gratis maar je kunt doneren als je dat wilt

Healing op afstand

Vraag gratis healing aan 

Aanmelden voor afstand healing

Healing vervangt geen reguliere geneeskunde. Ga daarom altijd naar een dokter of specialist healing is ter ondersteuning .