Link in bio!

hier vind je de links waar ik naar verwijs in de post.

Latest from the Blog

We hebben geen idee!

We hebben geen idee.  Je hoort het me best vaak zeggen; we hebben geen idee als medium. We moeten er buiten blijven staan en alles wat we doen als volgt benaderen.  We hebben geen idee en we weten heel weinig tot niets.  Want dan is er meer overgave,...

Lees meer

Bestaan er eigenlijk wel slechte mediums?

Het was mijn broer die door kwam bij het medium, zei ze. Want ja dat had ze tenslotte gevraagd, wie ik wilde vanuit de spirituele wereld.  JA, dan wilde ik wel contact met mijn (half) broer.  Ze begon direct! Ze vertelde me dingen die niet klopten. Ze...

Lees meer

Neemt u aan tot uw?

Een bruid dient zich aan in een demonstratie mediumschap. Een bruid die het niet red om te trouwen omdat ze overlijdt voor die speciale dag. In een week een bijna bruiloft en een hele begrafenis. Een moeilijk begin, ook een mooi begin, maar ook heftig, een begin met...

Lees meer