Link in bio!

hier vind je de links waar ik naar verwijs in de post.

Latest from the Blog

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

Lees meer

Vaarwel 2023

Het is weer tijd voor het jaar mooi af te sluiten.Het dagboek moment van dit jaar. Het terugkijken en reflecteren.  Wat heeft dit jaar me gebracht en wat kunnen we laten. Deze pagina in mijn “dagboek” doe ik wel even over om te schrijven en vanochtend...

Lees meer

Ethel Post-Parrish.

Ik neem je mee in het leven van een veel beschreven en gefotografeerd medium, Ethel Post-Parrish. Gefotografeerd in een seance kamer met infraroodcamera. Ethel was een bijzonder medium, ze werd geboren rond 1885 in Jonesboro, Indiana. Haar mediumschap...

Lees meer