Mediumschap leren

Ofline, Online, Trance, oefenavonden en healing.
Hier vind je het allemaal

Je mentor

Ik ben de oprichtster van Vivazz de plek om met echt en eerlijk mediumschap in contact te komen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens een of meerdere talenten heeft en die kan inzetten en  gebruiken. Een van mijn talenten is mediumschap. LEES MEER

Mediumschap ontwikkelen

Het is al snel een wazige term mediumschap  ontwikkelen.
En weet je dat is het ook.
Ja, hoe leg je uit dat je iets voelt, dat het altijd eerst een gevoel is en er dan een gedachte volgt! Dat je helderziend, voelend of horend bent.
Super wazig toch?
Maar hé dat is bluetooth en wifi ook! En eigenlijk is liefde ook niet uit te leggen. Heel onbegrijpbaar en toch werkt het!
 
Precies. Dat werkt met mediumschap en spiritualiteit net zo! Je ziet het niet en toch werkt het. Tenminste als je het begrijpt! Laat dat nu net zijn wat mijn missie is! Mediumschap begrijpbaar maken!

In alle lessen ben ik helder en transparant. Geen gedoe. MAar eerlijk, echt en mediumschap van een hoor niveau!

Wil je dat mail ons dan.

Wees erbij

 

 

Alles online 

Trance mediumschap

Mediumschap is zo veelzijdig en je wilt alles wel ontdekken, en dan is er ineens een interesse in Trance.
Trance valt onder het mentale mediumschap.Voor deze vorm van mediumschap  zijn geen echte studieboeken, dit moet je dus ontdekken met en door ervaring. Al jaren zit ik zelf voor trance en het heeft niet alleen mijn band met spirit versterkt maar ook de band met mezelf, en mede daardoor is mijn mediumschap nog meer gaan bloeien.
Om in de stilte jezelf en de spirituele wereld te vinden, dat is werkelijk een groot kado.
Ontdekken hoe je ongeziene vrienden(gidsen) met je werken, voelen hoe ze dichter bij komen. Dat is met geen letter te beschrijven. Mijn ervaring zal ik inzetten om jouw ontdekkingstocht te begeleiden.

Samen duiken we spirit’s onbegrensde mogelijkheden in.

Mail ons voor het aanbod

Wil je meer weten?

1 + 1 =