fbpx

Soulful ondernemen

Omdat je weet je hebt iets te vertellen.

Heb je het gevoel dat je wat te vertellen hebt, maar durf je niet?

√ Houd je jezelf klein, terwijl je weet dat je zoveel meer kan dan je nu doet?

√ Heb je het gevoel dat je meer uit je bedrijf kunt halen?

√ Vind je het tijd om je dromen, kwaliteiten en talenten nu echt te gaan benutten?

√ Is het tijd om meer impact te krijgen?

√ Ben je klaar met pushen of trekken om klanten te krijgen?

Het is tijd om te gaan doen wat klopt!

1

Doen wat klopt

Vind jij het ook zo moeilijk om je gevoel en missie te volgen.  Om werkelijk jouw eigen pad te lopen en volledig te ‘zijn’ in jouw onderneming. 

Om je missie te volgen hoef je alleen maar te doen wat klopt voor jou. 

De sleutel

 Ontdek hoe jouw gevoel de sleutel gaat zijn voor jouw bedrijf. Hoe je jouw twijfel en monsters in je hoofd kan laten stoppen en te blijven gaan op jouw stroom.

Je bedrijf, idee, website kan nog zo goed zijn, maar als het niet klopt voor jou, dan werkt het niet.

 

]

Helemaal persoonlijk

Wij volgen jou! Een traject gebaseerd op jouw vragen, zodat jij jouw juiste pad volgt. 

Wil je als ondernemers starten of ben je al jaren bezig en wil je het anders doen? Het maakt niet uit. Wij helpen je om op jouw juiste pad te blijven. Jij voelt wat klopt en van daaruit gaat je business opbouwen moeiteloos.

 

Wat kun je verwachten?

Een op maat gemaakt plan waarin we je drie maanden begeleiden. Vanuit een bedrijfsreading en bedrijfscheck bekijken we waar je staat en wat je wensen zijn. We richten ons vooral op hoe jij via je gevoel jouw bedrijf kan laten groeien en bloeien.

Rosita Belkadi

Ik ben een spiritueel medium en ben een groot voorstander om voor jezelf te blijven in alles wat je doet.

Wat kun je verwachten?

 

 • Bedrijfsreading en bedrijfscheck

 • Op maat gemaakt plan

 • Om de week online vragenuurtje

 • Zes online cursussen (website, social media, bloggen, vloggen, podcasten, youtube)

 • Drie online masterclasses

 • Eindgesprek met Rosita en Angèle

 • Inclusief inspirerend welkomstcadeau

Angele

Ik ben actie- en oplossingsgericht. Ik laat je zien waar jouw blinde vlek zit en help je om jezelf op jouw manier te laten zien.

Centraal staat altijd:

 

R

Missie/behoefte

R

Stilte en intuïtie

R

Online zichtbaarheid

R

Zelfvertrouwen

R

Lef

Wil je met ons werken?

Ga mee op jouw persoonlijke reis

We starten met een intake, waarin je een bedrijfsreading krijgt van Rosita. Angele bekijkt de huidige uitstraling van je bedrijf en je social media profielen. Aan de hand van deze bevindingen, bespreken we waar je op dit moment zit, wat je wensen zijn. Maar ook of het klopt het wat je wilt opzetten? Ben je deskundig genoeg, maar belangrijker nog, heb je voldoende (zelf)vertrouwen.

We gaan ook een stapje verder, we kijken naar wat jouw werkelijke behoefte is om een bedrijf op te zetten. Zodat helder is of wordt van waaruit je start.

Ook praktisch helpen we je, met je website, hoe je aan de slag moet met zichtbaar worden, bloggen, vloggen, podcasten, zichtbaar op social media enzovoort.

Bij elke stap die we nemen, vragen we je steeds op vanuit jouw gevoel de juiste keuzes te maken.

 

 

Wil je leren?

 • Om je business op gevoel op te zetten?
 • Om jezelf echt en authentiek te laten zien?
 • Om zelf jouw website en social media te onderhouden op een makkelijke en effectieve manier
 • Hoe het echt anders kan, geen verkooppraatjes maar jouw zielsmissie leven

Je hoeft het niet alleen te doen, wij helpen je met elke stap die je lastig vindt. We dagen je uit om in het licht te gaan staan. Om jouw werkelijke missie in de wereld te zetten. Om je bedrijf op gevoel te laten groeien, precies die stappen te nemen die kloppen in het moment.

Wat is succes zonder zingeving?

Is er wel succes zonder zingeving?

Doe je mee?

 

Drie maanden begeleiding bij de stappen die jij zet op weg naar jouw missie.

Voor € 437,00

Als je bekijkt wat je krijgt, dan snap je wel dat € 437,00 een introductieprijs is. Onze flow zegt ons dat het nodig is om ondernemen op een andere manier vorm te geven en neer te zetten. Veel meer vanuit gevoel , en werkelijke zingeving. Een manier van zakendoen die echt gelukkig maakt. 

We beloven je geen gouden bergen, geen snelle marketingtrucjes of beloften die niemand waar kan maken. Dit traject gaat over jou, jouw behoefte, jouw missie, jouw zelfvertrouwen.

WAT IS SOULFUL ONDERNEMEN?
We leven in een tijd dat oude systemen niet meer werken. Trucjes om snel en veel te verkopen werken niet, iedereen past ze toe, maar de koper wil geen mooie woorden meer.

Het gaat om echtheid, jezelf zijn, doen hoe het voelt en niet hoe het hoort of zou moeten. Soulful ondernemen helpt je om jouw business op te zetten vanuit jouw zielsmissie.

HOE ONTDEK IK MIJN FLOW?
Ergens weet je wat je te doen hebt, diep van binnen liggen de antwoorden. Dus geen marktonderzoek naar wat het beste verkoopt, maar een reis naar binnen.
WAT MAAKT JULLIE PROGRAMMA ANDERS?
Jij bepaalt het programma! Wij volgen en helpen je om bij jezelf te blijven. We dagen je  uit om een stapje extra te zetten, jezelf te laten zien. Precies zoals je bent. We ondersteunen je zodat jij jouw authentieke pad kunt lopen.
WAT KAN IK VERWACHTEN?
We helpen je eerst om jouw verlangen en behoeften duidelijk te krijgen. Wat wil je neerzetten? Wat zijn jouw kwaliteiten, wat heb je te bieden? Vervolgens helpen we je om dit ook echt in de wereld te zetten op een manier die echt bij jou past en recht tot aan jouw unieke kwaliteiten en kennis.
WAT KOST JULLIE PROGRAMMA?
Omdat we voor de eerste keer starten kun je nu mee doen voor € 437,00. Het programma duurt 3 maanden waarin je elke maand een gesprek hebt (kan ook online).
Kosten zijn aftrekbaar bij de belasting.