fbpx

The Charlie Charlie challenge…..

OJEE, Daar gaan we weer.

We hebben weer eens wat nieuws bedacht in “geesten oproep Charlie charlie challenge land”.
The Charlie Charlie challenge…..nog niet van gehoord? Nou Google maar eens.

Het is het Ouijabord 2.0, ja echt glaasje draaien is ge-update gewoon in een nieuw jasje gestoken, echt waar bloody mary is zo passé zo 2015 nee we gebruiken nu potloden, in een kruis balancerend op elkaar gestapeld en roepen dan “Charlie Charlie are you there…..”
Hele drama’s worden er weer van gemaakt dramas door ongeschoolde mediums en paragnosten allemaal onwetendheid, ik weet het, heisa over over potloden die bewegen……potloden die balanceren,potloden die magnesium en ijzer bezitten wat sowieso bij wrijving effect heeft, potloden die door elk wind vlaag, elke ademhaling, ja echt elke beweging kunnen draaien….

Spirit of overledenen dierbare hoe je het noemen wilt. Die kunnen dit zeker laten bewegen hoor voor hun no problemo.

Je hoort het best vaak horloges die achteruit draaien, klokken die staan stil op de tijd van overlijden, foto lijstjes die bewegen of zomaar omvallen, gordijnen die wapperen zonder wind, tafels die dansen…

Dus zo’n potlood peanuts….
Maar wat is er nu zo erg zul je je afvragen… Wat is er nu zo’n probleem Rosita?

Zijn het de verhalen van tieners die ineens zo agressief worden? Of zou dat niet van de stress en het vele eisen van zichzelf zijn? Of iets wat pubers nu eenmaal doen dingen in hun hoofd halen….soms even de waarheid de waarheid laten…
Nee het is de spiritworld want die zitten echt te wachten om tieners te komen “pakken” wachten tot ze eindelijk Charlie Charlie roepen om ze dan enorm lastig te gaan vallen.

YEAH right. Echt heel logisch…. Charlie wacht hier namelijk al jaren op….
Charlie zal niet eerder kunnen komen toch? die wacht op potloden die wacht op een ouijabord….
Ja hij wacht echt op 2 potloden die je met veel, lees enorm veel moeite op elkaar moet balanceren. (Ja natuurlijk heb ik het geprobeerd)

Daar in zit al zo’n bak vol met energie, puber, opgekropte, hormoon gierende energie, dat het logische is dat het beweegt. Alleen daardoor al.
Of zou je adem door het roepen dat potlood kunnen doen bewegen?
Nee natuurlijk niet, daar denkt niemand aan.
We gaan geesten oproepen en die gaan ons bezitten.. Das echt veel logischer….toch??
Want als jij straks dood bent en je je kenbaar wil maken dan wacht je ook op 2 potloden die men op elkaar probeert te leggen… Je gaat niet “gewoon” bij je kinderen of kleinkinderen kijken… Zomaar om je hun je liefde te proberen over te brengen over ze te waken en ze te koesteren … Nee je wacht gewoon op 2 potloden….

O ja slechte geesten das ook zo’n mooie, als ze al zouden bestaan ja ALS…… als dat al zo was dan gaan ook hen echt wachten op jou potloden….toch???
Precies dat slaat nergens op… Het feit dat je met je gedachten ook objecten kan bewegen..

Klinkt denk ik logischer…

Wat zo bijzonder is van dit soort verhalen vind ik.

Als werkend medium ben je raar moet je je altijd verklaren.
Maar we geloven voor de makkelijkheid wel ff in dit soort onzin…

Rosita Belkadi