a little

ABOUT ME

Rosita

Jezelf voorstellen blijft een gek iets. Want wat vertel je over jezelf? Dat ik getrouwd ben? Dat ik moeder ben? Half Grieks ben? Erg passievol en luidruchtig? Graag kook? Graag dans? Gek ben op lachen?

Maar vraag je me wat mediumschap voor me betekent dan ga ik aan en vind ik het wel tof om van alles te vertellen over mezelf en mijn pad tot nu! Ik ben al 20 jaar werkzaam als medium en geef veel les in dit speciale vakgebied.

Mediumschap is niet alleen mijn passie.
Het begrijpelijk maken van deze onzichtbare wereld is ook mijn missie.
Het voelt niet als een carrière, maar meer als een roeping.

Nu zoveel jaar werkzaam te zijn besef ik pas hoe weinig we eigenlijk weten.
Hoe we altijd blijven leren. En hoe we de zogenoemde ui pas volledig afpellen als we zelf naar de spirituele wereld gaan.

 

 

Mijn liefde voor mediumschap en het begrijpelijk maken is zo groot dat ik durf te zeggen: het zit in mijn bloed. 

Bij alles wat ik daarin doe laat ik me leiden door de wensen die jij hebt en wat ik voel dat nodig is.

Eigenlijk is alles wat ik voor je doe maatwerk.

Waneer ik lesgeef, is natuurlijk zijn en jezelf zijn een van de belangrijkste dingen. Ik ben een grote voorstander van natuurlijk mediumschap. En ik ben dan ook van mening dat vanuit de ontspanning de mooiste en grootste bewijzen komen. Er is niet zoiets als een standaard draaiboek. Er zijn richtlijnen en er is zeker een standaard. Maar het natuurlijk mediumschap en in dienst zijn van de spirituele wereld staan voorop.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

I BELIEVE THAT EVERYONE

 is a medium

Ja, dat klinkt gek omdat er vaak gesproken wordt geboren wordt over een gave. En ik geloof dat er een zeker talent voor iets moet zijn, maar niet dat er uitverkorenen zijn. Het is de fysiologie van een lichaam hoe het een en ander tot uiting komt. Denk maar eens aan pianisten of voetbalspelers. Er moet een interesse zijn, een liefde voor iets en toewijding en dan kun je zien waar het je brengt: of je passioneel medium wordt of dat het een ding blijft voor de “hobby”. 

WERKEN MET SPIRIT GEEFT

me een thuiskom gevoel

MEDIUMSCHAP IS EEN

talent van de ziel

ALS JE IETS NIET BEGRIJPT

wordt het pas zweverig