Demonstratie mediumschap

Het leven is eeuwig en liefde is onsterfelijk.

 

Hoe werkt dat nu zo’n demonstratie mediumschap en wat gebeurt er eigenlijk? Op een ‘demo’ zoals het vaak wordt genoemd maakt het medium contact met overledenen vanuit de spirituele wereld.

Als medium is het je werk, je taak, je roeping om dit tegendeel te laten zien te bewijzen. Dit doen we door overledene dierbare de zogenaamde doden een stem te geven.

We doen dit om te laten zien dat de dood een grote “leugen is”.
Best vaak hoor je dat mensen denken dood is weg, een zwart gat. Klaar, over.

Een demonstratie Mediumschap is een unieke manier om dit mee te maken. Die hereniging tussen de twee werelden te ervaren. Of je nu iemand verloren hebt of zelf op zoek bent naar jouw unieke manier om dit te ook te gaan doen.

Het is altijd een fijne en warme avond en mooie ervaring.

Een demo is altijd helend en opliftend.

Klik hier voor de agenda

Hoe werkt zo’n demonstratieavond
dan?

 

Tijdens een demonstratie zal een medium contact maken met verschillende overledenen uit de Spirituele Wereld en bij ieder contact zal er specifieke en uitgebreide informatie (bewijzen) worden doorgegeven over de overledene.

Dit is heel erg belangrijk, want zo weet je door deze feitelijke dingen met wie het medium contact heeft gemaakt.

Nadat is vastgesteld om wie het gaat, volgt er meestal nog wel meer informatie over het leven van de overledene, de herinneringen die je met elkaar had. Maar herinneringen of gebeurtenissen rondom en na de begrafenis worden soms doorgegeven. Dit doen ze omdat onze overledenen ons nog zien en weten wat we doen. Dit toont ons dat de dood niet het einde is, maar dat de liefde van onze overledenen voor ons eeuwig zal blijven bestaan.

Soms is het zelfs zo dat je dingen moet checken bij het thuisfront. En dit omdat je dan weet dat het geen telepathie is wat er in de zaal gebeurt. En meestal is er aan het einde, maar soms ook in het midden een mooie liefdevolle boodschap bericht of zelfs een advies van deze geliefde.  

 

{

Leven is eeuwig en de liefde onsterfelijk.

 

Rosita Belkadi

Een belangrijk feit dat je moet weten is dat een Medium niet kan bepalen wie er vanuit de Spirituele Wereld komt. Tijdens zo’n avond zal niet iedereen bediend worden, maar het laten zien dat de dood niet bestaat en het leven oneindig is is een bericht voor iedereen op zo’n avond