Wat is een demonstratie mediumschap eigenlijk?

Trance online

MEDIUMSCHAP DEMONSTRATIE

voor de zaal

Hoe werkt dat nu zo’n demonstratie mediumschap en wat gebeurt er eigenlijk? Op een ‘demo’ zoals het vaak wordt genoemd maakt het medium contact met overledenen vanuit de spirituele wereld.

Als medium is het je werk, je taak, je roeping om bewijzen te laten zien dat de dood geen einde is en dat er wel degelijk communicatie mogelijk is.

Best vaak hoor je dat mensen denken: dood is weg, een zwart gat. Klaar, over.

Een demonstratie mediumschap is een unieke manier om de hereniging tussen de twee werelden te ervaren. Of je nu iemand verloren hebt of zelf op zoek bent naar jouw unieke manier om dit te ook te gaan doen: het is altijd een warme avond en mooie ervaring. Een demo is altijd helend en opliftend.

Hoe werkt zo’n 

 

demo

Tijdens een demonstratie zal een medium contact maken met verschillende overledenen uit de Spirituele Wereld en bij ieder contact zal er specifieke en uitgebreide informatie (bewijzen) worden doorgegeven over de overledene. Dit is heel erg belangrijk, want door deze feitelijke dingen weet je met wie het medium contact heeft gemaakt. Nadat is vastgesteld om wie het gaat, volgt er meestal nog wel meer informatie over het leven van de overledene en de herinneringen die je met elkaar had. Ook herinneringen of gebeurtenissen rondom en na de begrafenis worden soms doorgegeven. Dit doen ze omdat onze overledenen ons nog zien en weten wat we doen. Dit toont ons dat de dood niet het einde is, maar dat de liefde van onze overledenen voor ons eeuwig zal blijven bestaan. Soms is het zelfs zo dat je dingen moet checken bij het thuisfront. Dit omdat je dan weet dat het geen telepathie is wat er in de zaal gebeurt. En meestal is er aan het einde, maar soms ook in het midden een mooie liefdevolle boodschap bericht of zelfs een advies van deze geliefde.

De dood is niet het einde

maar eerder het volgende 

avontuur in ons zielsbestaan

“Wil je meer over mij weten, lezen wie ik ben, waar ik van hou en wat me tot nu heeft gebracht kun je hier eens kijken.”

ROSITA BELKADI