fbpx

Werk met mij

Mediumschap is een talent van je ziel.
Dat klinkt zo makkelijk.
Maar hoe kun je dat talent tot bloei laten komen?
We worstelen met, niet goed genoeg zijn.

Of met alle andere stemmetjes die het ego roept. 
Waartegen je in je mediumschap moet op boksen.
Daarom is het zaak om jezelf te leren begrijpen en zelfvertrouwen te kweken. Graag help ik je om helemaal ‘jouw’ te zijn in je mediumschap. Geen kunstjes maar een goed en solide medium!

Privelessen

Echt de diepte in met je mediumschap. Er nog meer uithalen. Jezelf nog beter begrijpen. Alles uit je talent halen. Ik kijk mee en we werken keihard samen maar altijd met humor en diepgang tegelijk. De welbekende schop onder je kont!

Jaargroepen

In de jaargroepen gaan we met een vaste groep op locatie werken aan je mediumschap. zowel mentaal als trance mediumschap. Wil je een groep met mij als leraar op jouw locatie dat kan ook.

Masterclasses

De meesterlijke weekenden op texel zijn een feest voor je ontwikkeling. Een weekend alle onderdelen van jouw unike mediumschap ontdekken en naar boven halen. Op een prachtige plek. Met geweldige mensen en ook nog eens volledig verzorgt. 

Soulful ondernemen

Ben jij een spiritueel ondernemer to be? Met je mediumschap echt een bedrijf opzetten of andere spirituele displine dat kan met soulfulondernmen.

Herken je jezelf in een van de volgende zaken?:

   Je talent in het mediumschap uitbreiden en echt uitgedaagd worden
  Je zelfvertrouwen met betrekking tot je mediumschap is laag en deze wil je graag een boost geven.
  Je wilt een teacher die er voor je is en samen met jou je talent in het mediumschap (nog beter)  naar voren kan halen en neer kan zetten
Je hebt de behoefte om even er helemaal  uit te zijn. 
Onder gelijkgestemde zijn 
Tijd voor jezelf en je ziel vrij te maken. 
Je onder te dompelen in het mediumschap op een eiland waar je van alles even losgekoppeld bent en er het hele weekend volledig voor je gezorgd wordt.

Voel je de JA al? Lees dan nog even door.

Mail gerust

5 + 10 =