fbpx

Spirituele healing  is een vrij simpele, veilige en ondersteunende manier van energie geven en krijgen. Die helpt om je weer in balans te krijgen. Om ten eerste het zelfhelend vermogen weer op orde te krijgen.
Daarna volgt het healen van lichaam en zeker ook de geest. De healer vraagt aan de spirituele wereld aan geziene en ongeziene materie om hem te helpen om de vrager healing te geven. Zodra deze verbinding tot stand is gekomen, stuurt de healer de energie naar de persoon die healing vraagt, die al dan niet aanwezig is. Healing is niet in plaats van je dokters bezoeken of behandelingen maar echt ernaast.
Het is van groot belang dat je weet dat wij geen dokters zijn en zeker geen diagnoses stellen

Wat is er mogelijk

Healing sessie

 

 Online sessie is een fijne ervaring en een ideale gelegenheid om jezelf aandacht en tijd te geven. Wanneer je voor je afspaak er is, zal ik alle vragen beantwoorden die je hebt en je uitleggen wat er zal gebeuren. Je logt in op je mobile of pc met de gekregen link. Ik zal je vragen  proberen te ontspannen en de healing te laten gebeuren. Ik zal je uit leggen hoe ik precies werk. Online healing sessies zijn beschikbaar op afspraak.

 

 

Prive sessie

35 EURO

Healing lijst

 Er is een healing lijst waar je gratis op kunt. als je mailt en je naam en het probleem waarvoor je healing wilt geeft dan zetten we je erop.

Healing op afstand is een alternatief als je geen afspraak wil.

Verzoeken om healing op afstand kan voor jezelf, een geliefde of zelfs een dier.

Je bericht zal worden gelezen door Marieke, en je komt direct op de healing lijst. En vanaf dan krijg je elke zondag avond om 21.00 healing.

Healing lijst

Gratis 

5 + 1 =

DIY healing cursus 

Oftewel leer zelf spirituele healing geven. Een starters of maak mij beter cursus. Zo gemaakt om gelijk toe te passen in de praktijk. Deze eenvoudige  maar doeltreffende methode leer ik je door diverse, super handige en leuke video lessen, zelf healing te kunnen geven. Aan jezelf, je naasten en natuurlijk ook dieren. Het mooie is het kan op op je eigen ritme. En ik adviseer doe het stap voor stap laat het volledig een onderdeel worden van je leven!

Dit leer je allemaal!

  • Wat is healing nu echt.
  • Wat is het niet
  • Hoe werkt het
  • Hoe toe te passen
  • Je leren omringen door de liefde met spirit
  • Zitten in de power
  • Hoe af te stemmen
  • Frequenties
  • Hoe een goed healing kanaal te kunnen zijn.

Wil je nu ook nog een prive sessie met mij. Om te laten mee kijken hoe je het geleerde toepast en net even dat extras te leren?
Dat kan dus!

Spirituele healing video cursus 67 euro.

Persoonlijke touch 197

Wachtlijst

MAilen