healing

Spirituele healing is een vrij simpele, veilige en ondersteunende manier van energie geven en krijgen. Die dient om je weer in balans te krijgen. Om ten eerste het zelfhelend vermogen op orde te krijgen. Daarna lichaam en geest. 

Iedere healer werkt op zijn eigen manier, maar altijd met de spirituele wereld.  Zodra deze verbinding tot stand is gekomen, sturen de healer en spirit de energie naar de persoon die healing vraagt, die al dan niet aanwezig is. Healing is niet in plaats van dokters bezoeken of behandelingen maar ernaast. Het is van groot belang dat je weet dat een healer geen dokter is en geen diagnoses stelt. Het is om je te helpen en te ondersteunen. Je hoeft niet ziek te zijn om Spirituele Healing te ondergaan, het valt ook onder de noemer goed voor jezelf zorgen. De healer zal je uitleggen hoe hij of zij precies werktJe mag zelf kiezen of de healer je mag aanraken of niet. Je houdt altijd je kleding aan.
Je kunt warmte, koude of misschien tintelingen voelen, of je kunt helemaal niets voelen.
De meeste mensen voelen zich erg ontspannen na een healing sessie.
Het kan de volgende dag zijn dat je je realiseert dat je je een beetje beter voelt of beter geslapen hebt, bijvoorbeeld, zelfs als je op dat moment niet reageerde op de healing
Er zijn meestal meerder sessies nodig.
Ik zelf geef geen healing meer, maar hier vind je betrouwbare healers en ook collega-mediums die readingen geven.
Je kunt je inschrijven op de healing lijst ter ondersteuning. Dit is op afstand en gaat in werking als je het formulier hebt ingevuld.
Deze healing lijst is gratis, maar je kunt doneren als je dat wilt.

WAT IS ER MOGELIJK

{

It just works.

Hier vind je collega’s die healing geven en het contact formulier om je in te schrijven op de healing lijst. 

 

{

John Braas

.John is timmerman en healer. Dat lijken twee heel verschillende dingen, maar zo ervaart hij dat niet. Zowel bij het bouwen als bij het healen voelt hij zich geleid en geholpen door de spirituele wereld Ben je benieuwd naar het krijgen van een healing? Je bent van harte welkom.


https://www.johnbraashealing.nl/

.

healing

 

 

 

 

 

 

HEALING

zelf leren

 

Je kunt deze workshop kopen om zelf in de materie Healing te duiken.

Het is een mooie workshop geworden. 

Veel plezier met kijken en leren. 

Rosita 

{

HEALING IS NIET GOEDMAKEN

MAAR OPNIEUW GOED

vinden wat er nu is