M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

En toen was het 20 april. 

Weet je nog 4 maanden terug? Toen we dit jaar vol goede moed begonnen met spirit en kracht! Met doelen zetten en vooruit keken! Hoe is het nu anders! Hoe is het nu een andere wereld. Ik durf te stelen dat we nog nooit collectief zo veel waarde hebben geleverd. Waarde aan de aarde. Waarde aan onze innerlijke rust en waarde aan onze medemens. 

De betekenis van waarde is het belang van iets. De dikke van Dale zegt ook dat waarde  meetbaar moet zijn. Waarde moet toetsbaar zijn. Of voelbaar. 

Wij leveren waarde. Zonder geld, zonder eigenbelang. We doen dit om dat we dat voelen. Het kan nooit meer hetzelfde zijn! Het kan nooit meer zijn zoals toen. Want elke ervaring, veranderd ons. Als mens, als volk als wereldbewandelaars. We zijn levendiger dan ooit. We beseffen meer dan ooit hoe mooi, goed of hoe bijzonder we het hadden. Maar ook dat het niet meer kan zo als toen. Niet dat deze hele crisis hier voor is. Maar de andere kant zien we nu ineens heel helder. 

De andere kant van wat als we aardiger zijn wat als we meer stil staan is nu ineens een werkelijkheid. We staan meer stil, we reduceren de uitstoot van co2, we hebben tijd voor zaken die we eerst niet deden of wilden doen. We doen het allemaal. Het is ook vaak zo dat je de mooiste inzichten krijgt, door iets totaal buiten je comfortzone te doen. Dat wordt altijd geroepen binnen die zone gebeurt er niets nieuws etc etc. 

Daar buiten moet je zijn. Nou dit is er niet uit, dit is nooit meer terug. Want nooit hebben we collectief zo’n kracht gevoeld. Zo’n kracht om te helpen om het samen te doen. En als je iemand belangeloos helpt , doet dat ook weer iets in de energie het verandert je hart, je ziel. En nooit ben je meer de zelfde. 

Elke stap is er 1 elke verandering nemen we mee elk gebaar. Elke uitreiking van liefde. We nemen het mee het verandert ons hart elke ervaring doet dat. Dus we kunnen niet terug gaan dan klopt dat niet meer. Alles is ineens anders na deze grote verandering. Kijk naar een boom waar de wind over raasde. Kijk naar de rivier na een hevige regen val. Niets is meer hetzelfde. De boom ontdoet zich van takken die niet meer dienen voor hem. Om nieuwe takken en nieuwe knoppen te creëren. De rivier zuivert zijn water. 

Maar toch is het nog de boom, toch is het nog steeds de rivier. Ogenschijnlijk hetzelfde maar zo intens veranderd. Wij als mensheid veranderen ook collectief. Kennissen worden vrienden, vrienden verdwijnen.  Relaties worden sterker. 

Er komen intern zaken aan het licht van uit je eigen ziel. Zaken waar eerst geen aandacht voor was. Wat een groot kado eigenlijk. Want stel we worden er als mens mooier van. 

Van deze wereldwijde retraite. Stel we zijn buiten onze comfortzone. Laten we niet dromen van grootse veranderingen maar zelf de verandering zijn! Begin zelf wijs niet met een vinger maar start bij jezelf! 

Vandaag! Nu! 

En dan is er die mooie wereld vol van alles genoeg voor iedereen. 

Rosita x 

You may Also Like..

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *