DE “GEESTEN” ZE BLIJVEN ME VERBAZEN

Ze kwamen met zijn tweeën ze had haar voeten nog niet over de drempel en ze vertelde enthousiast ik ben al eens bij je geweest.
Toen was ik met mijn moeder en nu neem ik mijn man mee.
Leuk zeg ik haar. Ik herkende haar niet maar het was ook al 10 jaar geleden dus dat vond ze helemaal niet raar.
De sessie ging goed haar, moeder kwam nu ook mee alleen vanuit spirit. Een mooie hereniging.
Mooie herinneringen en mooie bewijzen.
Wat een liefde komt er dan vrij. Haar man wilde ook een sessie los van elkaar ook bij hem kwamen er ook geliefde zijn vader en nog andere. Ik hoor zijn vader zeggen “bedank haar.” Dus ik keer me naar de vrouw en bedank haar namens de vader en het gevoel dat hij haar echt heel erg leuk vond! Dat er een hele leuke klik was.
Zij zei direct enthousiast ja maar ook zei ze ik heb hem alleen nooit bij leven gekend!
Dat voelde totaal niet zo! Ik was zo verbaasd op dat moment. Maar ik leg me daar dan bij neer en ga gezellig verder. Na de sessie kletsen we nog wat na en zei zij nou zal ik uitleggen hoe het kan dat ik ja zei op de klik die we hadden.
Ik ben dus 10 jaar geleden bij je geweest en in die sessie kwam een man door jij beschreef zijn overlijden zijn gezin zijn karakter en had het maar over zijn zoon je beschreef de zoon zelfs hoe hij er uitzag. Waar de man vandaan kwam en wie er bij hem waren in spirit maar ik herkende er niets van vertelde ze me. In die sessie zei je ook dat het binnen 3 maanden duidelijk zou worden en dat ik de man in kwestie zou kunnen verifiëren. Van deze sessie kon en kan ik me echt niets herinneren. (Slechte herinneringen blok ik blijkbaar) de man sprak volgens haar ook over dingen als je krijgt een man en die zorgt voor jou kind als zijn eigen, en er staat nog een kind hier bij me voor jullie zelfs het geslacht beschreef hij. Ze vertelde me ook dat ik dacht dat het in het nu was en dat ik niet het idee had dat ik over de toekomst sprak.
Ik grapte nog zo’n slechte sessie en je moest nog betalen ook?
Waarop zie zij nee de rest was fantastisch.
Maar wat bleek zit ze nog 3 maanden later op de bank en haar nieuwe vriend kookt voor haar. En onder het koken vertelt hij over zijn vader in spirit, over zijn leven, hoe hij kwam te overlijden, zijn karakter en waar hij vandaan kwam. Wat denk je! Juist de man in kwestie en zij zei direct dan heb ik je vader al ontmoet waarop ze huilde en wist als dit klopt dan krijg ik nog een kind met hem.
Nu 10 jaar later was alles uitgekomen wat deze man haar vertelde.
Is het toekomst voorspellen of heeft deze man haar een beetje geholpen?
Zeg het me maar.

Rosita x

0