Doe maar ff (XTRA) normaal

Voor mij is het zo klaar als een klontje dat onbegrepen en onbekend echt onbemind maakt. Dat zie je zeker in mediumschap en alles wat daar mee te maken heeft zoals ik al zei in mijn vorige blog over huizen reinigen zou ik het in de volgende hebben over entiteiten hebben die zogenaamd aan je zouden blijven plakken en de oplossing te geven wat te doen.
Laten we het probleem eerst eens benoemen.
Het probleem is dus:
Ik voel dat er negatieve entiteiten om me heen zijn en die blijven plakken en willen niet naar het licht.
We duiken eerst even in wat de spirituele wereld en entiteiten nu precies zijn.
De spirituele wereld is de wereld naast onze wereld waar onze geliefden heen gaan die overleden zijn.
Gewoon naast onze wereld, nou eigenlijk in onze wereld maar op een andere frequentie.
Het is een transparante wereld waar iedereen heen gaat die overlijdt. IEDEREEN.
Op het moment dat je dood gaat dan zal je je fysieke lijf uit doen als een soort ruimtepak.
En je ziel die transparant is gaat dus uit je lijf naar die andere wereld die het licht, hemel wordt genoemd. De ervaring van de tunnel is dus letterlijk het uit je lijf en in het licht gaan. In je fantasie is dat dus die welbekende tunnel. Je wordt getrokken naar dat licht. Iedereen gaat naar dat licht. Niemand doolt of hoeft te zoeken er is namelijk maar 1 optie dat licht.
Wat er daarna gebeurt das voor de volgende blog wellicht een goed idee.
Nu over het woord entiteiten, ik praat liever over zielen maar het wereld wijde web zegt het volgende
“Het woord entiteit stamt uit het Latijn, waar het woord entitas het ‘er zijn van het zijnde’ betekent.”
Uhm Het er zijn van het zijnde, dus een aftreksel van wat er is. Wat er van de mens over gebleven is de ziel das helder toch!?
Dus we definiëren een ziel even als entiteit, ik keur het goed.
Dus een entiteit plakt aan je vast is de stelling.
We hadden net al besproken dat de spirituele wereld een andere wereld is. Dus ik leg uit wat nu precies gebeurt in deze stelling.
De overledenen in kwestie wil laten weten dat hij/zij er nog is. Zo simpel? Ja zo simpel.
Net als je op reis gaat en je een sms verstuurt, zo willen de overleden, jouw geliefden dus, laten weten ik ben goed aangekomen. Ik ben niet weg ik ben alleen transparant.
Ik ben in een andere vorm. En ergens diep van binnen weet je dat het een overledenen is. Je snapt dat niet. Das wat anders.
En denkt what the fuck is dat gevoel. Je hebt enge films gezien en gekke angst zaaijerij gehoord en hoppa je wordt onrustig, wat je niet weet is dat deze frequentie een hogere trilling heeft en daardoor gaat ook nog eens je hartslag iets omhoog en je bloedruk veranderd iets.
En dan blijft dat en je denkt het gaat niet weg, daardoor wordt je nog onrustiger en raakt zelfs in paniek.
De overleden ziet dat en denkt je bent bang voor me ik stap weg. De overleden is weer in zijn eigen frequentie en jij voelt je nog onrustig. . Dat je hartslag moet verlagen en even bij moet komen van iets wat het nog nooit gevoelt heeft bedenk je uiteraard niet omdat het nieuw was en om dat de conclusie slecht al gemaakt is.
Ik legde dit al uit in mijn vorige blog dat is dan wat je zelf nog in stand houd. En nu elke keer als je je weer onrustig voelt, om wat voor een dan reden ook, zul je denken oooo das een plakkende entiteit. PUNT.
Je gaat dus ook niet meer zoeken wat er persoonlijk met je is. Waarom je nu onrust voelde.
Wellicht is het rouw, misschien depressie, slecht lopende relatie, moeilijke kinderen je kan van alles bedenken wat er zou kunnen zijn waardoor je niet lekker in je vel zit.
Maar weet een entiteit is het niet want hoe kan het dat je geliefden, die je zo liefhad ineens slecht zijn geworden? Dat die je zo lastig zoude gaan vallen? En ook nog eens blijven plakken.
Ze zijn in het licht, in het licht dat liefde bezit, pure liefde en niets anders. Waar geen dolende zielen zijn en geen plakkende entiteiten. Want er is daar een enorme intelligentie die ons mensen hoofd te boven gaat, echt waar.
Dus stel een overleden dierbare bezoekt je om te laten weten dat het oké is. En wij zeggen das een entiteit die blijft plakken wat een vreselijk bericht moet dat zijn voor onze geliefde ,zogenaamd plakkende entiteiten.
Beloof me 1 ding als ik dood en ik bezoek je please noem me liefde, noem me bij mijn naam, en laat me weten als je geen zin in me hebt, maar alsjeblieft noem me geen plakkende entiteit.
Rosita X

4 Reacties

 1. Ien

  Hoe denk jij over zelfmoord Rosita?

  Antwoord
  • Rosita

   Hoe bedoel je?

   Antwoord
 2. Catharina

  Hoe denk jij over zelfmoord Rosita?

  Antwoord
  • Rosita

   Hoe bedoel he?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *