M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

CUT THE CRAP!!

Oooooo ik zou het liefst mijn vingers in mijn oren doen en hard LALALALALA zingen!
Zodat ik niets hoor over de onzin die men roept over entiteiten, huizen reinigen, bezit name van duivels, demonen en ander gespuis.
Maar helaas dat kan ik niet!

De geestenwereld is mij te dierbaar om hier zomaar over heen te stappen en mijn werk als medium veel te mooi!
Deze onzin kan alleen maar stoppen als wij als mediums, die er ook zo over denken, blijven vertellen hoe het wel zit.
Zonder angstzaaierij of geld trekkerij want dat is het!

Geld vragen om demonen te verdrijven en je huis vrij te maken van slechte entiteiten.
Oo alleen het woord al!
Je zelf beschermen of in stolpen plaatsen om maar niet aangevallen of leeggezogen te worden. Om maar niet te spreken over entiteiten (weer dat woord) die vast klampen in je aura of gaten veroorzaken in diezelfde aura!
Aub cut the crap, stop met die onzin!

Hoe kan het toch dat men liever gelooft in deze onzin dan in het leven dat door gaat na de dood?
In de schoonheid die daar is.

We hebben blijkbaar meer nonsens nodig en maken het zo ingewikkeld mogelijk!

WAAROM!!

*Om superieur te zijn!

*Om speciaal te zijn!

*Om andere om je heen te verzamelen die jou aanbidden omdat jij dit hele speciale dingetje kan!

*Om gruwelijk veel geld afhandig te maken van mensen die geloven dat die demonen weg moeten!

*En ook omdat ze echt denken dat dit de waarheid is… hoe treurig vind ik dat…

Dus lieve mensen, collega mediums en iedereen die wil mee roepen, laten wij iedereen vertellen dat deze onzin echt onzin is en dat de geestenwereld een wereld van liefde is zonder boze opdrachten, boze geesten, die bezit van je nemen en je ziek laten worden.

PLEASE CUT THE CRAP

X Rosita

 

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

2 Reacties

 1. Roel Bril

  Hallo Rosita.
  Uit mijn hart gegrepen, 100% met je eens!
  De mensen (mediums) die dit doen zijn er meestal op uit hun ego en ook dikwijls hun portemonnaie op te versterken.
  Met “betalen” niet bedoelend de mediums die professioneel bezig zijn en met/door hun werk een bestaan moeten realiseren en/of draagbaar maken, zij moeten ook leven anders raken we ook goede mediums kwijt…

  Antwoord
  • Rosita

   Precies! x

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *