Wat is mediumschap nu precies.

Die vraag wordt mij toch nog veel gesteld. En het antwoord is zowel simpel als uitgebreid te geven. Mediumschap is het talent, vermogen of gave, hoe je het ook wilt zien, om contact te leggen met de spirituele wereld. Makkelijker gezegd het talent
om overleden dierbare te ontvangen. Dit ontvangen is geen telefoonlijn die je oppakt, of film die even wordt afgespeeld voor je neus.Nee het feit dat je het kan is eigenlijk ook direct een grote dikke punt.
Het kunnen in dit geval stelt niet echt iets voor namelijk.
Dat is hetzelfde als je bijvoorbeeld zou zeggen ‘ik kan viool spelen’. Dat kan namelijk ook iedereen.
Je pakt een viool, een strijk stok en je beweegt de stok en ook je vingers langs de snaren.

Ik hoor je al denken ‘ja dat klinkt toch voor geen meter’. Nee precies dat klinkt inderdaad voor geen enkele meter, dat klinkt dus gewoon zo vals als wat.

Want het feit dat je het kan maakt je zeker geen violist, en om nog maar te zwijgen om direct concert zalen te veroveren. Nou zo werkt het ook bij mediumschap het feit dat je het kan maakt je dus nog geen medium. Een medium is namelijk iemand die dit vermogen bezit, en er ook echt een talent voor heeft.

Een talent om dat wat de spirituele wereld je verteld of duidelijk wil maken op een goede en gedegen manier door te kunnen geven, zodat het ineens niet meer ‘alleen’ een contact leggen is maar een duidelijk verhaal.
Iemand die de overledene kan voelen daar heb je dus eigenlijk niet zo heel veel aan. Het is de kunst om uit te vinden wat spirit bedoelt, wat ze willen zeggen.
Hoe de taal van deze wereld vertaalt kan worden in woorden en in een mooi verhaal. Om af te sluiten met een mooie waardevolle boodschap.
Je moet alle technieken leren en het medium (jij dus) ook leren kennen. Je moet echt deze taal leren voelen en vertalen en dus ook leren spreken. Welke
frequentie ze communiceren en hoe die te bereiken. Net alsbij een radio moet je afgestemd zijn op het goede kanaal. Zo werkt dat ook bij mediumschap jij bent de radio, en de antenne moet als het ware werkend gemaakt worden, om de signalen op een goede manier te kunnen ontvangen. Om ze daarna te vertalen en dan ook nog door te geven.

Zodat je bv Moeder kan vertalen die erg plotseling kwam te overlijden. Moeder die drum shag rookte met risla vloei. Moeder die gitaar speelde en altijd bridge over troubeld water speelde. Om je te laten weten dat er altijd zon is achter de donkere wolk. Dat het leven makkelijker is dat je denkt. Moeder die je laat zien dat je jarig bent op 20 januari en dat jullie altijd naar de sauna gingen om daarna prosecco te drinken. Om dan te vertellen dat je wat rust nodig hebt en je het leven vooral moet vieren en ga zo maar door

Dit soort dingen die je vaak krijgt in maar een paar plaatjes, in een paar gevoelens en een paar woorden.

Die taal is goud waard.

En zo zou je de ontwikkeling die mediumschap is ook moeten behandelen als GOUD! Deze ontdekkingstocht is het echt waard voor anderen maar zeker ook voor jezelf. Zonder iets te overhaasten, met volledige aandacht. Met volledige aandacht je power ontdekken, je talent en je eigen magie!
Dat is mediumschap, echt mediumschap op hoog niveau, heel hoog niveau namelijk de jouwe!

En met minder geen genoegen.
X Rosita

  • Facebook

Pin It on Pinterest