M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

Het dienen van de geestenwereld, het vertrouwen dat het is zoals het is. Dat we niets echt in de hand hebben. Dat klinkt zo mooi en dat is het ook. Maar het mens zijn is minstens zo belangrijk. Af en toe flink boos worden omdat het gaat zo als het gaat. Je vertrouwen verliezen in je ongeziene vrienden omdat het lijkt te gaan zoals het niet bedoelt was.
Teleurgesteld zijn omdat afspraken je laten zitten terwijl je weet dat mensen maanden wachten op een afspraak. Je daar zit met je goede gedrag. En je kostbare tijd.

Boos ben ik!

Ik koos ervoor om in de power te gaan zitten.

( mijn gebed vooraf)
Divine spirit, grote creatieve kracht, bron van liefde die ons alle verbindt.
Ik zit hier in stilte om met jullie te blenden om de twee werelden te verbinden voor jullie en nu vooral even voor mij.
Vrienden welkom.

Ik krijg mijn gedachten niet echt stil merk ik al.

“Vind je jezelf niet een beetje te belangrijk nu hoor ik mezelf zeggen.
Boos zijn omdat ze niet komen opdagen.
Omdat ze jou tijd niet waardevol vinden.
Lekker ego Rosiet.”

En als direct antwoord vol door mijn eigen gedachte in hoor ik,

“Het is onze tijd en de tijd voor al die mensen die wel hadden gekund.”

En dat is het ook gewoon daar ben ik eigenlijk boos om!
Tot eind november zit ik bom vol. En ik schrijf dit in juli. Al die mensen die hun kind willen “horen” hun moeder, vader ‘die mensen’, daar is het lullig voor, spirit wist het al.
Dat weet ik ook.
Zo voordat je begint voelde het al anders. Daar luister je dan niet naar. Dat negeer je maar je weet het, als het moment daar is.

Dus voor iedereen die een afspraak heeft. Je krijgt altijd een bevestiging, sms of mail. Zeg gewoon op tijd af! Geen probleem! Zelfs kosteloos 24 uur van tevoren. Dan kunnen wij nml een nieuwe inplannen die het wel nodig heeft!

Jij blij, nieuwe cliënten blij, ik blij.
Maar vooral spirit blij!
En daar doe ik het voor!

Spirit blij!!!

Rosita x

 

 

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

2 Reacties

 1. Bianca

  Ik geloof niet dat spirit er van wakker liggen als een van jou klanten niet opdagen. Sterker nog, hun wist dat het persoon niet zou komen. Wat ik mij eerder zou af vragen als ik jij was. Waarom wordt jij boos?

  Antwoord
  • Rosita

   wat ik al zei ego zal mee spelen

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *