M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

Je bent niet goed geaard. Rosita, jij moet echt uitkijken! 

Je bent zo bezig met de doden, daar zit veel gevaar. Dat voelde niet zo, mar wat wist ik?

Rode sokken dragen dat helpt! 

Meditaties met wortels de aarde in dat helpt! 

Oja en smudgen (mijn auto respond maakt er smurfen van en hij heeft nog gelijk ook) maar dat moest ik dus doen smudgen. 

Want die “entiteiten” (wat is dat voor een woord jonguh) die zitten in je aura. Die plakken zich vast en moeten naar het licht gestuurd. 

Ik heb serieus vaak met open mond zitten kijken en luisteren al deze rare verhalen. Want het voelde zo liefdevol.

Maar ik deed braaf wat me gezegd werd. Want wat wist ik nou? 

Het gevoel klopte niet, maar ja wat wist ik. 
Oké ik mijn wortel door alle lagen van de aarde heen. (ja kan ik)

Tijdens zo’n meditatief moment deed ik heel erg mijn best en zag dan altijd een bepaald beeld. 
Ik zag dan een heuse oranje wortel uit mijn achterwerk komen! 
Een hele grote oranje wortel (die van de groente afdeling) en die schoof dan zo hoppa de grond in. 
Ik zag nooit de logica daarvan en het voelde nutteloos, maar wat wist ik nu? 
Rode sokken ja dat ging me net ff te ver. Dat stond niet bij mijn zwarte look hé dat snap je. 
Maar ik zat me aura te smudgen alsof ik niets beters te doen had. Maar elke keer stikte ik zowat van die stank van verbrande salie. Want dat is het salie verbranden en dan om je heen slaan en door je huis uiteraard.
Het voelde niet goed om te doen, maar wat wist ik? 
Spirit kwam eigenlijk alleen maar dichterbij, hoe meer ik dit soort rare dingen deed. 
Vroeg dan hier en daar waarom niets hielp en spirit steeds sterker werd. Want inmiddels hadden ze me ook nog bang gemaakt. 

Want het bewegen van mijn bed s ’nachts waren demonen!  
Maar spirit werd alleen maar sterker. Als ik dit overlegde dan kreeg ik de boodschap dat ik het niet goed deed. 
Ja dan kreeg ik op mijn falie was het ook nog eens mijn schuld en werd ik nog banger gemaakt dat het echt heel gevaarlijk was. 
En dan moest ik weer het hele ritueel herhalen. Want dit kon tot bezetting van de entiteit leiden. Ze zeiden dat ik bezeten kon worden maar ik vind bezetting veel leuker klinken. 
Ik wist het niet en deed het gewoon. Ik wist het wel, want ik wist dit klopte niet diep van binnen wist ik dat. Maar eerlijk ik was toen nog een een snotneus! 
En ik dacht Rosita wie denk jij dat je bent dat je het denkt beter te weten. En spirit werd maar sterker en sterker. 
Tot ik besloot gewoon eens te gaan zitten met mezelf.
Om “te mediteren” noemde ik dat toen. Ik zette een muziekje op. En zonder al die wandel hier en loop daar doe je wortel zus en zo gewoon met mezelf. 
En was al snel in een staat van los zijn van alles. En alles is één staat.

Ik zag een meisje en ze was aan het spelen met een soort windmolentje. Ze draaide rondjes en ik zag haar gezicht niet en ze deed verder niets. Super blij en liefdevol. Ik hoorde muziek en gelach in mijn hoofd. 
Op een later “meditatief momentje” kwam er een man, een indiaan, die zei me; kom jij maar eens met mij mee. 
En liet me een landschap zien en adviseerde me hem de wind te noemen. 
Later op een ander moment een liefdevolle man met een baard die me een weg liet zien met lichtpunten in de grond en zei me dit is jouw pad en ik help je. 
Weer later een jonge vrouw die me dansend vertelde me dat ze me kende. Later weer de man met de baard dat alles veilig was dat er geen duister bestond. 
In spirit is iedereen in goede handen. En ga zo maar door! 
Zo veel momenten van zoveel liefde terwijl men blijf roepen over entiteiten, zwarte gaten en dolende geesten. 
Maar ik zag liefde. 
Spirit vertelde me dat er niemand doolde dat ze geen gaten in aura’s maken en dat iedereen direct, ja ik zeg direct, in het licht is. 
En als ik nu terugkijk en wat ik allemaal geloofde denk ik waarom vertellen mensen elkaar dit nog steeds. 

Ja nog steeds! 

De huizen die negatief voelen mensen zijn blauwdrukken van wat geweest is hier op aarde de rest energie van de herinnering. 
Gaten in je aura? 
Een aura is niet rond en beweegt steeds hoe dan? 

Lieve mensen spirit is liefde. 
Entiteiten (wat het ook mogen zijn) blijven niet aan je plakken. 
Klop geluiden in huis is geen slechte demonen. Maar kan een signaal zijn dat spirit iets wil zeggen of duidelijk maken.
Zwarte gestaltes is geen zwarte entiteiten of demonen. 
Spirit heeft geen lijf meer. 
Onze geliefden zijn een ziel, energie. Pure liefde.
Dat heeft geen echte vorm als meer dan een schim. 
Liefde kan eng voelen I know. 
Maar spirit is liefde. 

Laat jezelf geen dingen wijsmaken. 
Entiteiten zijn liefde en de duivel zijn wij! 

Want liefde is vet eng!

Rosita x

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd. 

You may Also Like..

2 Reacties

 1. quincy

  Ik volg je maar weetje iemand die nog nooit in een situatie heeft gezeten kn heel makkelijk zeggen van de SW is liefd2.
  20 jaar geleden kwam ik in aanraking met spiritualiteit dmv mijn derde oog die enkel alleen maar mensen zagen die ik niet kende. Heb mij ingeschreven bij een vereniging Harmonia en zij zouden mij begeleiden. Op een avond gingen wij automatisch schrift doen en ik raakte in trance en er gebeurde van alles op het papier. Kreeg de mededeling dat ik hier mee door kon gaan thuis enja ook goed aarden wortel etc hoorde hierbij. Heb dit thuis gedaan en vanaf dat moment werd het een hel in huis. Ik kreeg letterlijk een persoons verandering. Mijn honden deden niks dan grommen in de hoek van de kamer. Mijn kinderen weren gestoord in hun slaap. Slapen mocht ik niet want dan werd ik achter na gezeten met messen. Allemaal mensen kwamen uit de muren. Gedachten werden bespeeld . Na een aantal weken heb ik hulp gezocht eerst werd er gezegd ik moest met pannen door het huis en roepen van oprotten dit werkte natuurlijk niet. Op een zondag kwamen er 10 mediums die 2 entiteiten earth boud souls uit mijn aura veld hebben gehaald. Het heeft in die tijd 6 jaar geduurd voordat ik mij weer vertrouwde. Ik zag nog veel allemaal zwarte silhoutten enkel ben ik ze gaan negeren en deed dat ik niks meer zag. De angst de pijn zat diep in mij. Zo nu en dan komt de angst weer naar boven waaien. Vorige week nam ik iets op met de telefoon terwijl er een man hallo tegen mij zei en een vrouw zei a miracle. Toen kwam de angst in hevigheid terug. En bracht mij weer terug in die tijd, enkel nu kan ik het beter hendelen maar is het helemaal weg dan zeg ik Nee. Er is teveel gebeurd en vertrouwen moet groeien. Maar wat is jou visie hier over dan. Ik heb het meegemaakt ik was zo vol vertrouwen over de SW en deze is 20 jaar geleden de grond in geboord. Ik zie veel zo ook buitenaardsen etc Maar de angst zit in mij hoe kan ik dit omdraaien dan enkel te geloven in liefde terwijl ik weet dat het ook anders kan zijn.

  Antwoord
  • Rosita

   Sorry voor de late reactie ik zie hem nu pas. Maar alle dingen die gebeurt zijn zijn op een andere manier te verklaren. Je hebt waarschijnlijk een groot talent voor mediumschap. als ik dit zo hoor. De verandering is een trance achtige ervaring waarin spirit heel dicht bij kwam. dit voelt best eng onbegeleid. De honden voelde jouw verandering en je angst. het feit dat ze weg gaan is letterlijk jou negerenen. als je vrienden negeert gaan ze op een gegeven moment ook weg. De angst heeft de ervaring negatief gemaakt. Spirit wilde je bij de club, de club van ons mediums. Je bent zoals ik al zei erg gevoelige en talent vol dat weet spirit ook en ze dachten YESSSS eindelijk mogen we met haar werken. Die mediums die hadden ook gewoon contact kunnen maken en kijken wie er was en wat ze wilde. Al die nutteloze angst…..
   Rosita x

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *