Doe je mee!!!

Je kent die uitspraak toch wel ?
Die ene waarin staat: als mensen bepaald gedrag van zichzelf laten zien, geloof ze dan! Of als ze iets zeggen over zichzelf, neem dat dan mee! Of hoe men je behandelt, zo belangrijk ben je voor ze?
Je begrijpt me wel denk ik.
Maar het is nog belangrijker dat je luistert naar die fluisterende stem die je iets zegt. Weet je wel?

Je intuïtie!
Vaak heb je het namelijk aan het goede eind. Je systeem reageert namelijk als vanzelf op wat goed voor je is, en wat niet. Als je mensen in je leven tegenkomt en het voelt niet oké, dan betekent het niet altijd dat diegene slecht is of niet oké is. Dat betekent deze persoon of personen niet goed zijn voor jóu. Ik heb wel eens een akkefietje gehad waarbij mijn eerste gevoel echt duidelijk zei: “Niet oké”. Ik probeerde iemand te bedanken voor diegene zijn inzet en deze persoon keek me minderwaardig aan en draaide weg. Dat registreer ik eerst. Dan verwerk ik het, en daar gaat het bij mij meestal fout. Ja daar! Niet in het registreren. Maar in het verwerken van de informatie. Oké, ik registreerde dus een minderwaardige reactie. Mijn systeem reageerde: “Wat heb ik fout gedaan?” En gaat dan situaties uit het verleden verzamelen om te kijken hoe ik me moet gedragen. In dit geval was iedereen helemaal weg van deze persoon. En dacht mijn systeem dus: “Rosita jij hebt het fout, jij doet iets verkeerd!” Dus ik ging in de ‘ik-doe-nu-iets-fout-energie’, en ging me lager dan deze persoon gedragen. Dus hoe deze persoon mij benaderde: minderwaardig. Natuurlijk super slecht voor je energie, maar ja het was al gebeurd. In de jaren daarna (ja, je leest het goed, jaren), liet deze persoon zien: ik vind je oké tot leuk, en liet me voelen dat het niet klopte. Gek maar mijn systeem bleef zijn best doen. “Ik ben aardig hoor en leuk en…”. Nou je snapt em? Lekker bewijzen. Maar tegen wie?“Je mag me altijd e-mailen als je tegen iets aan loopt!”, was ook nog een tegensprekende zin. Dan is iemand dus wel tof! Zie je Rosita, jij met je oordelen ook altijd (zo gaat dat in mijn hoofd). Dus, ik mailde een keer toen ik het even niet meer wist. Nooit antwoord gehad. Oh, dat heeft deze persoon vast niet gezien want hij/zij is ook zo druk. En nog eens…. want een ezel stoot zich in het algemeen niet wel 10 x aan dezelfde steen. En je snapt het al….tot overmaat van ramp had deze story geen happy end. Maar dat was wat het was… Maar weet je we moeten dus leren? Wanneer ons systeem iets registreert, wanneer onze intuïtie zegt: “let even op Rosita, deze persoon is niet goed voor jou.” Dan zegt dat niet dat deze persoon slecht is of dat deze persoon slecht is voor iedereen. Nee, voor jou! Waarom? Dat weet je meestal niet. In mijn geval neem ik dit op als ervaring, en weer door! En hopende dat ik in de toekomst wel zal luisteren. En ook niet denken: “Wie ben jij nou om dit te denken?” Nee! Jij registreert en voelt dit, dus het klopt!!!Die oordelen over jezelf zijn meestal niet waar. ​Je intuïtie klopt! ​Ook zakelijk is dit een super radar. Gebruik dit! Gebruik je eigen superkracht Ik kan je niet leren om je intuïtie te sturen, maar ik kan je wel leren om ernaar te luisteren!

Er komt weer een 5 daagse intuïtie experience aan!
Gratis! Online!
Schrijf je nu in! We starten maandag 14 oktober.

https://vivazz.activehosted.com/f/5

5 Reacties

 1. Esther

  Intuitief klikte ik op je verhaal: die sloeg aan. Heb me aangemeld voor je aanbod. Ben benieuwd!
  Groet

  Antwoord
  • Rosita

   Leuk!

   Antwoord
 2. Pieter Nieuwelink

  Rosita op wat voor tijd is deze 5 daagse intuïtie experience van 14 oktober.

  Vriendelijke groet Pieter

  Antwoord
  • Rosita

   Op je eigen tempo Peter , maar vanaf 14 oktober ga ik elke dag live en krijg je een coaching sessie op fb

   Antwoord
 3. Yolanda Grizell

  Ik herken me in je verhaal, nog te vaak heb ik niet of te laat geluisterd naar mijn intuitie, terwijl me dat zoveel meer in mijn kracht brengt!
  Groetjes Yolanda

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *