Niet naar het licht kunnen?

Niet naar het licht kunnen?

Ik ga iets proberen uit te leggen, waar ik eigenlijk geen goede manier voor weet. 

Namelijk;

Het fabeltje of gerucht dat onze overledenen, onze geliefde, die doodgaan niet naar het licht zouden kunnen. Niet naar de spirituele wereld. Dus of naar de hemel welke woorden het fijnst voelen.  Want hoe vaak ik niet hoor dat mensen dit zeggen;
Je moet zijn of haar hand loslaten tijdens het sterven, anders kan hij niet naar het licht. Je moet het ze alleen laten doen anders blijft je geliefde in een tussenfase steken.

Je moet ze niet storen als ze willen sterven, want dan komen ze niet daar waar ze moeten zijn. Hoeveel schuldgevoel kan je iemand aan praten?

Of zoiets als.
Is mijn vader, moeder, oom, opa, kind, wat dan ook wel naar het licht, want ik ben bij een medium geweest en die kon hem of haar niet bereiken, hij is nog in een tussenfase zeiden ze. 

En eigenlijk kan ik dit blog vullen met allerlei vragen die hierop lijken.
En dat vind ik persoonlijk een kwalijke zaak. Want deze vragen komen natuurlijk voort uit een stukje onwetendheid, een stukje onbegrip ook wel gevoed door angst. Tenminste dat hoop ik dat dat zo is. 
En natuurlijk willen we allemaal dat onze geliefde allemaal naar het licht gaan dus we willen daar alles aan doen zelfs alleen laten sterven dus. 
En eigenlijk is het ook super gek dat mediums deze dingen zeggen. Ik hoor zelfs weleens dat mediums zeggen ja ik voelde dat hij niet over kon als ze dan mijn hoofd zien (want ja ik kan moeilijk iets verbergen met mijn gezicht) zeggen ze ook nog zoiets als maak je niet druk Rosita want ik heb dat verzwegen? En men kijkt dan ook nog triomfantelijk!!!

WAATT…
Hoe belangrijk maak je jezelf als medium dan vraag ik me af? 
We zijn een tussenstation een intermediair voor geliefde in spirit en hier op aarde, maar we moeten wel alles doorgeven wat we krijgen. Wat we krijgen laat dat duidelijk zijn. Niet wat we denken dat we krijgen!

Hoe snel kun je contact maken dan?

Maar goed weer terug naar de klant en de vragen. 
*Hoe snel kun je dan wel na het overlijden van iemand contact maken dan? Nou direct.
*Omdat diegene dus schijnbaar niet gelijk naar het licht gaat?
Maar hoe zit dat nu? Nou zo dus spirit is om ons heen en bij de laatste adem zijn we daar. 
Is het zo dat er een tussenfase is? NOPE.

*Je moet ze niet vasthouden anders kunnen ze niet naar het licht? Hou ze vast als ze dat willen met hele je ziel en zaligheid. Want afscheid nemen is gewoon mega moeilijk.
En hoezo kan een medium dan die op dat moment jouw doorgeefluik was geen contact maken met je geliefde? Nou, dat kunnen een paar dingen zijn. 
Het kan betekenen dat het medium niet genoeg onderzoek heeft gedaan of nog niet genoeg kennis heeft, of en dat is nog erger zelfs, helemaal geen medium is. Nogmaals op elke vraag of ieder statement is maar één antwoord.  Als je doodgaat ga je direct, ja direct naar het licht.Op welke manier je ook doodgaat je bent direct in het licht.

Het is een groot feest als we eindelijk weer samen zijn. 

Op het moment dat je je laatste adem uitblaast, ben je in de spirituele wereld. Op welke manier je ook doodgaat. Spirituele vrienden of gidsen zeggen over dit fenomeen. Dat ze daar een feestje vieren als we daar aan komen, het is als een geboorte in hun wereld. 
Het is een groot feest als we eindelijk weer samen zijn. En ze vinden het eigenlijk best wel vervelend. Nou ja, dat is niet het goede woord, maar ik weet geen menselijke woorden voor het gevoel dat spirit hier over geeft. 
Dat ze er nog niet zijn of dat ze dus eigenlijk ongelukkig zijn, want ze hangen ergens tussen.
Ze zijn niet meer op aarde en ze zijn niet in de spirituele wereld. Vreselijk toch dat die fabel er is? 
Dus op het moment dat we dood gaan zijn we in de spirituele wereld zijn. Ze weten dat je doodgaat en op dat moment staan ze voor je klaar al om je heen verzameld.

En negen van de tien keer weet de spirituele wereld al eerder dan wie ook dat je komt. Eigenlijk alle 10 de keren weten ze dat.
Dat komt omdat ze daar een ander tijdsbesef hebben. 
Dat betekent niet dat wij dat mogen weten, maar dat de spirituele wereld er dus klaar voor is om te omarmen te omhelsden. Een wederzien, een feest te maken van je overgang. 
Ook als je onverwacht gaat of als je een ongeluk hebt gehad, ze vangen je op. 
Nu kun je denken kunnen ze dat niet beter voorkomen dan? Dat ze ons waarschuwen?
Dat ze beter kunnen zeggen dat we niet in die auto moeten stappen omdat we dat ongeluk gaan krijgen? 
Maar dat is weer een heel ander verhaal. 
Je bent dus in de spirituele wereld. Soms laten ze je zelfs even vergeten wat je moest achterlaten, want we weten allemaal hoe moeilijk het is om achter te laten.
Tenminste, dat lijkt me dat heel moeilijk op het moment dat je doodgaat je geliefde achter te laten. 
Om dit dus makkelijker te maken laten ze ons soms even vergeten wat er gebeurd was. Kan een heftige situatie zijn, of een behoorlijk heftig verlies of wat dan ook. Wat dan ook. 
Dan omringen ze ons met liefde, met volledige pure liefde met alles wat je kan bedenken als je aan ultieme geluk denkt. Daarom omhullen ze ons even mee. 

Vijf minuten daar, is een uur hier en dat is nog ongeveer. 

Hoelang? Dat weet ik niet. Want de tijden van hier en daar zijn echt anders. Vijf minuten daar, is een uur hier en dat is nog ongeveer. Dus op het moment dat je dood bent, ben je direct bij je geliefde, daar waar je moet zijn. Soms moet je even bijkomen even wennen aan de nieuwe situatie. Maar nooit in een tussenfase nooit in een schemergebied. Je bent direct in de liefde.
En als je geen contact kunt krijgen kan het of aan het medium liggen en of aan het feit dat je geliefde ook even moet bijkomen omdat jij zoveel verdriet hebt dat ze je niet nog meer van slag willen maken. 
Dat zou als het goed is de woorden van jouw medium op dat moment moeten zijn
Woorden van liefde en geruststelling. Geen woorden als je geliefde is niet naar het licht. 

Ik roep op naar alle mediums.

Mediums neem je verantwoordelijkheid hierin en weet dat het aan jou ligt dat je het niet snapt. 
Doe onderzoek.  Ontdek maar vooral vraag aan de spirituele wereld. Praat met ze. Vraag ze begrip op deze situatie. En als spirit je een kamer met een soort ziekenhuisbed laat zien zijn ze niet ziek of ergens waar ze niet te bereiken zijn maar dan zijn ze aan het bekomen van de reis naar spirit en hun geliefde aan het bezoeken die ze voor zijn gegaan. Zeg wat je krijgt maar vooral leer je mediumschap kennen. 

Rosita x

Ik maakte er ook een podcast over.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *