fbpx

Wannabe mediums.

Na even de voorbereiding en concentratie te pakken, je zou het in de power zitten kunnen noemen, was ik klaar voor de eerste reading die dag.
Ik open de deur en een mooie jonge krachtige vrouw wacht op me ik nodig haar uit om binnen te komen. Na even de “protocollen” door te hebben genomen.
Stel ik mij open zodat haar dierbare met mij contact kunnen maken. Na een emotioneel weerzien met oma kwam er een jonge man met trots en liefde haar ook even gedag zeggen.

Ik bemerkte haar ongemakkelijkheid wel maar kon het niet plaatsen in de reading of haar energie. Dus ging ik verder. Hij was zo trots op haar, zo vol liefde, zo vol aanmoediging dat ik er bijna tranen van in mijn ogen kreeg. Na de nodige bewijzen en de daar opvolgende boodschap laat je niets wijsmaken! Laat je niets aanpraten! Liet hij me voelen dat alles oké was.
Ik vroeg haar of er nog vragen waren. Heftig snikkend vroeg ze mij is hij boos op mij. Vol verbijstering zei ik haar, uiteraard niet. De jonge man vlamde weer op en ik voelde de “felheid” van deze jonge man in spirit. Ik vertelde haar dat ze moest nadenken over de woorden laat je niets wijsmaken. Want die hoorde ik weer.
Waarop zij zei ik weet wat je bedoelt want een jaar geleden ben ik bij een ” medium” geweest die haar vertelde dat deze jonge man boos, zelfs erg boos op haar was.
Een jaar zit zij al in zak en as!

Denk aub na voor dat je zoiets zegt.
Welke intelligentie uit spirit zou nu zo iets zeggen welke dierbare zou komen met wrok en dit soort slechte berichten.
Doorloop eerst een paar goede trainingen en ga vooral jezelf afvragen hoe spirit werkt en wat de reden van contact is…
Dus aankomende cliënten spirit komt met liefde!
Enne aankomende mediums.
Please don’t mess with does feelings.
Bezint eer ge begint.
Deze mooie vrouw ging vrij van last de deur uit en zo hoort het!

Rosita x