Wat van ver komt is gewoon beter!

WAT VAN VER KOMT IS GEWOON BETER.

Wat van ver komt is goed. Avocado’s uit Verweggistan, ananas uit Timboektoe, Fresia’s uit verre oorden. O en mediums ook mediums uit andere landen. Das beter veel beter! Maar is dat wel zo? Is het zo dat als je mediums haalt uit andere landen dat het dan beter is? Het voelt of we voorbijgaan aan ons talent in Nederland ik kan zo met gemak 10 collega’s opnoemen waar ik mee zou willen en kunnen werken. En dat ook doe. Niet alleen omdat ze aardig zijn maar omdat ze bewezen hebben mega goed te zijn! Goed in demonstreren goed in lesgeven. Met ieder zijn eigen speciale talent. Zijn eigenheid.
In Weesp bij Zwave zie je dat mooi ontstaan kracht door te bundelen de top van Nederland bij elkaar. Ik word daar blij van. Ik zie daar nog zo veel meer mogelijkheden in.
Maar nee we zijn lyrisch over een Derek olgilvie.
Hele theater toer uitgezet, volle zalen. En onze echt goede mediums krijgen soms geen zaal vol. Want is Derek nu echt een goed medium? De kwaliteit die hij levert is wat mij betreft beneden het peil waar mediumschap hoort te liggen en zeker als je voor zalen staat. Met kinderen, dus energie lezen van het hier en nu, vind ik hem ijzersterk. Houd me ten goede.
Maar met overleden vind ik hem zeer matig. Dan zeg ik niet dat hij geen talent heeft. Maar ik zie bij hem te veel misschien en zou kunnen in zijn werk. Ik zie bij hem dat de ontwikkeling van zijn mediumschap nog lang niet op het niveau zou moeten zijn om het dus voor zalen te doen.

Maar ja wie weet is hij de laatste jaren gaan trainen en gaat hij mij nu het tegendeel bewijzen. Ik hoop het. Want mediumschap op dit niveau in zulke grote zalen dat vind ik als hardwerkend en altijd blijvend ontwikkelend medium echt moeilijk om te zien.
Je moet niet vergeten dat er mensen in de zaal zitten met bijvoorbeeld kinderen in de spirituele wereld of net hun partner verloren er zit een kwetsbare doelgroep voor je daar moet je met liefde en respect mee omgaan. En persoonlijk vind ik het meer dan respectvol om niet zomaar voor een zaal te gaan staan om te zeggen ‘ik ben expert’ als het te vaak niet lukt. En te vaak niet klopt.
Je kan via mooipraten een heel eind komen maar de echte bewijzen bewijzen die gaan over een echt iemand. En het zijn dingen die niemand weet daar gaat mediumschap pas echt werken. Niet alleen bij een oma die bakte of breide, maar juist bij die oma die dronk als een ketter en blowde of het een lieve lust was.
Dat verwacht je namelijk niet zo maar.
En als je dan een goed contact tot stand krijgt en dat meerdere keren achter elkaar, avond na avond dan ben je een goed medium.
Maar niet als je iets roept wat toevallig klopt om vervolgens alleen over de ontvanger te praten das namelijk geen mediumschap. Das het lezen van energie van de levenden.

Ik roep een man overleden door een ongeval?? Auto met motor. Dan zeggen er misschien 2 ja. Om dan vervolgens over de keukenkastjes te praten of de kaarten die nog ongeschreven liggen of de kleur ven de wasmand van de ontvanger mensen das geen mediumschap. Dat is alleen mediumschap in combinatie met het verhaal van de overleden.
Mediumschap is namelijk het verhaal vertellen van Spirit van de overleden dus, het verhaal vertalen vanuit een andere wereld.
Das mediumschap. Laten we het verschil gaan zien.
En ik hoop Derek dat jij mij gaat laten zien dat je dat ook vind en je jezelf helemaal een slag in de rondte hebt getraind.
Anders voel je welkom in een van mijn groepen of die van mijn colleges.
We al speak very goed een bekkie over de grens.

Rosita x

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *