M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

De Pioneers een inspiratie voor mediums. 

Je weet geschiedenis heeft een functie. Een functie om te leren, te leren van hen die je voor zijn gegaan. En ik neem je mee op mijn zoektocht in mediumschap ik neem je mee de geschiedenis in van spiritualisme en mediumschap. Want er is geschiedenis! 

Diverse Pioneers zijn  op verschillende manieren op mijn pad gekomen. Ik vertel je hun verhaal en wat het met mij doet toen en nu. Mijn reis door mediumschap. Niet perse op volgorde maar wel op inspiratie.

De eerste die me nu door mijn gedachte schiet is Estelle Roberts. Na het lezen van haar boek was ik een paar dagen van slag. Ja echt wat een talenten had deze vrouw. Wat een ellende heeft ze moeten doorstaan en wat een toewijding aan spirit. Zij wijde haar hele leven aan het dienen van de spirituele wereld. Als kind waren er al aanwijzingen dat ze een bijzonder talent had maar rond haar 30ste is ze er pas echt mee aan de slag gegaan. Na het overlijden van haar eerste man. Een mooi verhaal blijft dat ze geintreseert raakte in tafeltje dansen, dit is het fenomeen wanneer de spirtuele wereld een tafel laat “dansen” om op deze manier te communiceren. Maar Estelle wilde dit ook. Na tijden proberen gaf ze het op omdat de tafel geen centimeter bewoog. Ze was er klaar mee zouden we nu zeggen. Ze vertelde dit de spirituele wereld ook en liep weg uit de kamer waar de tafel stond. Bij het weglopen werd ze geduwd in haar rug je raad het al de tafel was opgetild door de spirituele wereld en  duwde tegen haar aan. Dit was het begin van vele bijzondere fenomenen. Red cloud haar spirituele begeleider kwam via haar fysieke mediumschap als het ware vaak tot leven. Maurice Barbanell en zijn brouw Sylvia hebben veel over haar geschreven waaronder een gebeurtenis met diezelfde red cloud ze zatten in het donker toen de seance begon. Er werd later vanuit het kabinet gezegd door een duidelijke mannen stem dat meneer barbanell naar het kabinet mocht komen en red cloud tegen hoge uitzondering mocht aanraken. Hij voelde zacht haar een verweerde huid en veren. Toen het rode licht aan ging was er een indiaan te zien! Bijzonder! Ze was bekend om haar hulp aan de politie met vermissingen. Zoveel mooie verhalen! Ze wist mensen op te sporen en te vinden zowel dood als levend. Hele grote zalen vulde ze met haar mentaal mediumschap denk aan de royal Albert hall waar 1000den mensen in konden en dat gebeurde ook! Om naar naar te luisteren. Het was wonderbaarlijk. Haar mediumschap was heel veelzijdig zoals ik al zei. Haar toewijding was enorm. Haar boek fifty years a medium is echt een aanrader! En wie weet raakt het jou net zoveel als dat het mij beroerde. Alles is mogelijk en je weet nooit echt nooit waar je reis als medium je brengt! Het gaat over dienen en het gaat niet over succes! Estelle bedankt!

Rosita x

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd. 

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *