Spiritueel gedoopt worden?

mediumschap

Ik zat in de sanctuary van het Arthur findlay college. Ik zat er alleen een beetje rechts vooraan.
Voor diegene die het college niet kennen. Het is een opleidingscentrum voor mediumschap engelse style. Elke week van het jaar is er wel iets te leren op het gebied van mediumschap waar je je volledig kan onderdompelen. Er zijn verschillende ruimtes waar lessen, lezingen en divine services worden gegeven. De sanctuary is een soort kapel met twee rijen stoelen van 5 naast elkaar geloof ik en dan zo’n 20 meter lang.
Het was leeg in deze ruimte trouwens het hele college was leeg want iedereen was al weg en en wij moesten wachten op de late vlucht naar huis. Het was er echt super rustig. Echt heel fijn. Ik wilde even schrijven, wat aantekening maken om mee te nemen gewoon qua indrukken. Het is trouwens al heel wat jaar geleden. Maar ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Wat een bijzondere plek is het toch. Elk bezoek blijft een feestje. Als je daar zo’n hele week bent dan ben je mega gevoelig en heb je lekker contact met je vrienden in de spirituelewereld. Ik zat echt te genieten van alles wat geweest was.
Ik voelde me weg zakken en dacht ik ga gewoon even de stilte in lekker met mezelf.. Ik zakte echt weg nu zou ik dit een trance staat zou noemen toen was ik daar totaal niet mee bezig. Maar ik zakte dus weg, ik zakte weg in het gevoel van je hoort alles super scherp zelfs de vogels buiten hoor je mega goed maar de wereld verdwijnt een soort en je lijf ook je wordt een week bijna vloeibaar.Dit herkenen je vast. Ik zag in mijn hoofd vanuit het niets ineens iets veranderen. Niet bewust het gebeurde.
ik was ineens in een massa van bruinige koper en ook veel goud deze kleuren waren om me heen ik was die kleur ook.
Het was net of ik in een soort ruimte kwam het is nog het beste uit te leggen als grotten of holen of zo. Er kwam ook licht binnen vanuit boven en beneden en licht punten van opzij, helemaal goed kon ik dat niet duiden het was net of ik er door gleed. Er stond wat wij stoel zouden noemen van hetzelfde materiaal en ik mocht gaan zitten. Ik wist ik was niet alleen maar ik zag niemand alles was dat bewegende koper/goud, alles was licht. Ik zat voor mijn gevoel wat hoger en ik voelde de massa om me heen maar zonder dat het zwaar was zonder dat het naar was het was juist heel licht heelbedragen heel één. Ik hoorde niets en ineens uit dat niet hoorde ik de woorden ‘wij kennen jou als …. in onze wereld, oke ik moet niet liegen het was in het Engels want ik hoor de spirituele wereld vaak in het Engels. (you are known in our world as…… )’ en op de puntjes hoort een naam een woord eigenlijk. Daarna kwam ik terug en keek om me heen want die naam, dat woord leek door te galmen in deze ruimte maar ook in de sanctuary. Maar ik was alleen de deuren waren gesloten en niemand buiten. Die naam dat woord heb ik natuurlijk opgeschreven in mijn boekje maar nog meer in mijn hart. Ik had nog nooit gehoord van deze dingen ik wist niet eens dat er in het spirtualisme zogenaamde naming services gegeven werden. Ik had geen idee. Een naming service is een soort dienst waar je je spirituele naam krijgt van iemand die daar voor geleerd heeft. Een officiant. Ik had toen nog geen idee dat dat bestond. Maar terug naar mijn naming want tot op de dag van vandaag zijn er maar een paar mensen die dit weten, niet het verhaal op zich maar het woord de naam. Want je blijft als mens toch twijfelen en jezelf afvragen heb ik dit nu goed gehoord! Inmiddels twijfel ik er minder aan maar toch die twijfel en dan wil je ze blijven testen en vragen wil je me deze naam nog eens geven.
Dus spirit, vrienden ongezien je weet ik heb zeker 3 x nodig dit is een verzoek op de derde keer! Want de 2 is al ontvangen. Leuk verhaal hoor Rosita maar hoezo kennen ze ons met een andere naam hoor ik je denken. Nou ik ga het proberen uit te leggen. Je bent in de spirituele wereld een energie, een frequentie, een trilling en die trilling is iets unieks. Die combinatie net als in het aardse je DNA id deze combinatie uniek. Dat iets heeft een gevoel, een emotie en vaak zijn de woorden of namen dan ook een uitdrukking in onze wereld van dat gevoel, die emotie. Denk daarbij aan woorden als blij, hoop, liefde, en een combinatie van alles.
Naming services is dus een soort van dopen in het spiritualisme daar heb ik dan niet zo veel mee persoonlijk met dopen.
En dat wist spirit uiteraard ook dat ik dat niet snel zou gaan doen. Ze moeten vast gedacht hebben we geven het haar maar rechtstreeks dan blijft ze zoeken. Een tijdje later hoorde ik van naming services. en wist ik dat heb ik gehad. Op deze manier krijgen is zowel super cool als super wazig.
Ik heb nog steeds geen derde bevestiging, dus spirit kom maar op.

Rosita X

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd. 

4 Reacties

 1. Tijnie

  Wat mooi om zo je naam te mogen ontvangen en de energie die erbij hoort te voelen vanuit de spirituele wereld. Als je die naam uitspreken voor jezelf geeft dat dan extra energie?

  Antwoord
 2. Rosita

  Gek genoeg heb ik die derde keer nodig om het echt te geloven… en dan kan ik het waarschijnlijk hardop zeggen.

  Antwoord
 3. Joke van den Bovenkamp

  Ik geloof erin dat deze naam jou toebehoort, vast en zeker. 3x is scheepsrecht, maar jij hebt de 3e keer helemaal niet nodig. Diep van binnen weet jij dat het deze naam is die jij gekregen hebt.
  Ik heb ook een spirituele naam gekregen (geloofde het eerst ook niet) tijdens mijn opleiding sjamanisme en vanuit het sjamanisme mag deze naam niet hardop gezegd worden. Ik spreek hem daarom s’avonds uit wanneer ik mijn gebed prevel eerst mijn gewone naam en dan mijn spirituele naam voordat ik met het gebed begin.
  Ik weet niet of jij dit ook op deze manier doe, voor mij voelt dat heilig.

  Antwoord
  • Rosita

   Het mooie is dat na het schrijven van dit blog de derde keer direct kwam!!! x

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *