Het waren er twee.

Ik maakte contact met haar dierbare alle bewijzen klopte en duidelijke ook. Elk bewijs was een oh of een ah moment. Soms heb je van die sessies die gaan gewoon als een gek! Vol liefde vertelde ze me in spirit over haar zwangerschap. 

Niet dat ik dat niet zag want ze was al aardig op weg. Het waren er twee zeiden ze, ik vertelde haar dat ze wisten dat het een tweeling was zij wist dit uiteraard zelf ook al. En was verbaasd en diep ontroerd omdat haar geliefde het daar tegen haar zeiden en dus wisten het zijn er twee. Ze gaven ook door een jongen en een meisje! Klopte ook! Tijdens het door geven van deze liefde zag ik een beeld die ik nooit meer zal vergeten. Nooit, nooit meer! Ik zag een roze wieg en een blauw kistje. Ja een blauwe schrijn, zo’n kist. Poeh wat een verhaal. Ik wist niet hoe ik dit moest vertellen. Liever negeer ik dit maar ik krijg het in een sessie waarin alles klopt. Omdat ik haar  beloofd had om alles te geven. Wat ja dat had ze serieus van te voren gevraagd of ik alles wilde zeggen. En nu vroeg ik haar of ze even geduld had omdat ik het gegeven niet goed begreep. Hoe ga ik dit melden schoot er steeds door mijn hoofd. Hoe dan? Ik vroeg spiritist help me als jullie willen dat ik dit geef. En toen zag ik een echo en bezorgde gezichten. 

Ik zei het volgende:

op je laatste echo bleek dat er wat aan de hand was klopt dat? Het antwoord was, Ja. En dat 1 van je kindjes het zwaar had en of dat het jongetje was. Ze begon te huilen. En zei; Ja. Ik heb haar gevraagd of het ziekenhuis zich zorgen maakte. En ze zei, Rosita zeg het maar gewoon. Want ik zie dat je het weet. Ik heb gezegd dat ik zag dat er ernstige zorgen waren en ze zei ja. Waarop ik vroeg weten ze al weet hoe het af gaat lopen. Ze zei de verlossende woorden gelukkig zelf, het klopt hij is al overleden Rosita. Ik wist dat het meisje het zou redden. En vertelde haar dat ze gezond geboren zou worden. Ze vertelde me zelfs de naam van haar bijzondere zoon. Ze is later nog een keer bij me geweest om deze mooie dame te showen en een foto van haar prachtige zoon te laten zien. Spirit liegt niet. Maar alles zeggen als medium is niet te doen. Niet te doen. 

Rosita x 

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd. 

4 Reacties

 1. Nicole

  Wat intens heftig…

  Antwoord
  • Ann meulders

   Wat bijzonder , en fijn om te lezen dat spirit je goed erdoor heeft geholpen om dit te brengen , mooi

   Antwoord
  • Joke

   Pfff dat is heel erg heftig. Mooi dat je de juiste woorden hebt gevonden om eerlijk te zijn. En dat je ook weet dat spirit niets verborgen houd en weet.

   Antwoord
 2. carla goudswaard

  ohhh ,wat mooi .maar ook zo verdrietig .ze lieten je het niet voor niks zien .xx

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *