Demonen? Ja in je hoofd!

Er was eens eens een land hier ver vandaan.
Een land waar draken met 2 hoofden prinsessen als huisdier hadden of zelfs als vervoers middel.
Het is altijd hier ver vandaan als we het niet begrijpen. Of het is een prinses die opgesloten zit in een kasteel in haar toren kamer. Die 100 ridders die haar proberen te redden die scharminkels die kunnen dat niet! Maar die ene die kan dat. De redder is altijd vet knap en sterk!
Een meisje dat lucifers verkoopt, het vieze kind, sterft op straat. Wat een ellende.
Het is of heel ver weg of het is echt heel moeilijk te bereiken. Uiteindelijk lukt het vaak wel maar de mooi en rijke overwinnen vaak! 

Zo gek is het dus niet dat wij al van kinds af aan leren dat alles wat mooi is ver buiten ons bereik ligt, of heel moeilijk is. Alleen weg gelegd voor de mooiste, de rijkste de sterkste, of de slimste.
Dan hoor je ook steeds, ja dag, dat kan echt niet jij geloofd zeker nog in sprookjes. Hard werken zul je, en verwacht er maar niets voor terug! Want wie voor een dubbeltje geboren is, bla als bla, nou ja ik denk dat je het begrijpt?
Maar is het zo?
Deels. Ja je hoort het goed deels. Want ja je moet soms heel heel hard werken om iets voor elkaar te krijgen of om iets echt te begrijpen. Ook intern met jezelf. Maar het is niet bij voorbaat al niet te doen! Ik noem nu het voorbeeld in spiritueel en mediamiek ontwikkelen. We nemen alles mee wat we net hoorden over dat wat we niet kennen of niet begrijpen ver weg is.
Mediumschap is dan meestal zo’n onderwerp, ver van mijn bed show. Of raar die zweverige mensen. die sektes.
We kennen het niet dus we kunnen het niet! Maar das niet waar. Als er een interesse is en die komt vanuit het hart vanuit je passie.
Zo van, ik voel dat ik dit moet doen geen idee waarom maar ik voel het! Dan is er ook al een talent. Hoe het talent zich zal ontwikkelen dat ligt aan meerdere factoren aan de manier waarop het de bedoeling is dat je dit inzet, aan je effort, aan je inzet, aan je houding.
Niet aan je komaf, hoe je eruit ziet, of je bankrekening. Nee aan jezelf aan hoe jij over jezelf denkt daar ligt de clou. Geloof je nog steeds ik kan niets ben geen knip voor de neus waard.
Of geloof je juist waarom ik niet! Ja waarom ik niet!!! 

En geloof je ik kan dit ik voel dit en ik wil dit, en voel je de wereld heeft mij nodig, ook nodig! Ik maak de wereld ook mooier!
Gewoon door er te zijn! Gewoon door jezelf te zijn.
En voel je ik ben klaar met die onzin die ik altijd gelooft heb. Klaar met die nonsens over dat dubbeltje, klaar met die ik ben dom onzin! Klaar met mediumschap is onzin en das voor de zweverige.
Klaar der mee!! 

Zeg je nu ja Rosita dat, dat! 

Dan weet je jou overtuigingen die zijn niet echt! Die zijn opgehangen aan een haakje in je systeem! Het zijn jou haakjes maar jasje van een ander van iets wat je ooit ergens gehoord hebt.
Dus nogmaals, geloof jij ik kan dat! 
Ontwikkel, groei, doe kennis op en wordt de beste versie van jezelf! 
Doe het voor de wereld om die mooier te maken!

Rosita x 

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *