M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

Die zag je niet aankomen he!

door | jun 1, 2018

Heb je het niet aan zien komen? Voelde je niets of andere om je heen? Je hebt zo veel mediums om je heen?? Iedereen lijkt verbaasd te zijn dat ik niet aan heb voelen komen dat ik kanker heb. 

Ik heb het niet aanvoelen komen nou ja achteraf gezien zijn er wel aanwijzingen geweest maar die zijn zo alledaags dat je daar niet op let. Dromen gehad die ik ook had toen mister B  non-hodgkin kreeg nu 7 jaar geleden. 

Ik riep al een paar maanden er gaan dingen veranderen. Maar ja, dan hoor je je moeder heeft darmkanker je vader aan zijn prostaat. Dan denk je dat zal het wel zijn. Maar het bleef. 

Ome Willem piept er tussen uit. Dan denk he ooo dat was dat onrustige gevoel. Maar nee het bleef. 

En tot overmaat van ramp moet ik ook in 2019 uit de kapel! 

Dus ik dacht weer dan zal dat wel zijn. Maar het gevoel bleef en de dromen ook. 

Ik ging extra  gezond eten. Goed rusten. 

Was steeds benauwd (vast hooikoorts) tjekte mijn lijf op bobbels of knobbels. 

Meer drinken Rosita want ik was zo moe, en bij mij helpt dat vaak, wallen en een kort lontje, nou dat zal de stress wel zijn want ouders die allebei in de lappen mand zitten. Tja dan denk je niet verder. 

Dus nee lieve mensen ik heb het niet aan zien komen. 

Maar ik heb wel degelijk gevoeld dat er “iets” niet in orde was. 

Maar het leven geeft je nu eenmaal geen program. Ook niet als je medium bent. 

De enige echte duidelijke aanwijzing kwam van Daniël de ongeziene vriend van Scott in een fysieke seance. Daniel richten zich direct tot mij. En vroeg waarom ik die tattoo nou nog steeds niet heb. Want de laatste keer dat ik hem sprak, grapte hij daar over en nu pakte hij daar op terug. Om daarna aan me te vragen of ik oké was en of mijn gezondheid wel goed was. Waarom ik reageerde ja hoor niets aan de hand en hij mij zij hhhmmm ik weet het niet zo zeker. 

Dat is de enige aanwijzing die een belletje kon laten rinkelen. Maar voor de rest loop ik de weg die iedereen loopt niets meer en niets minder niets bespaart of anders. Ik dien de spirituele wereld met heel mijn hart. Maar net als jullie negeer ook ik alle signalen die er zijn. Of in ieder geval snap ik ze niet of neem ze niet serieus. 

Dus ik heb het gevoelt maar nooit bedacht dat het een tumor zou zijn een GIST- tumor aan mijn maag. 

Dat bedenkt toch niemand! 

En een medium is geen uitverkorenen!! 

Rosita x 

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

0 reacties