Waaahhh alles komt tegelijk

Vaak komt alles tegelijk!

Soms heb je het ene nog niet gehad of het andere dient zich aan. Van even rustig ademhalen is soms geen sprake.
Zo als jullie weten heb ik een GIST tumor die eruit moet. Zon operatie laat vet lang op zich wachten. Maar we blijven gewoon door ademen dat lijkt me toch de beste optie. Mijn moeder is gelukkig nu vrij van darmkanker dus daar zit lucht. Nog een schep erop want mijn pa krijt bestralingen voor zijn prostaat de cellen vonden het nodig ook hier kwaadaardig te worden. Het kan allemaal niet op.

En dan tot overmaat van ramp moet ik per 1 januari uit de westhill kapel om ruimte te maken voor een kinderdagverblijf. Dat is dan echt zo’n mokerslag. Met je volle agenda en alle groepen lekker vol.
Deze blog is dan ook een oproep een oproep aan iedereen die een tof pand heeft, en wil verhuren die een school leeg heeft staan, een fabriekshal, een woonboot!  Gewoon iets wat heel tof is.  Een leeg staande schuur, een kerk of bijgebouw. Roep het maar, vertel het me!  Zo rond de 500 euro per maand. 

Stichtse vecht, Utrecht. Ik ben zo flexibel als wat. Als het maar een super toffe plek is waar de school voor mediumschap genoeg mensen kwijt kan! Ik ben niet ten einde raad maar het grijpt je toch aan. 

Dus wie heeft de gouden tip? 

Ik zeg mail naar mediumschap@vivazz.nl of bel, sms of whatsapp naar +31 6 19 51 67 14. 

En ik weet zeker je krijgt een tegel aan mijn muur. Met je naam en eeuwige roem! Zonder gekheid!
Weet je iets?  Help me dan! En ik zie dit als een deur die sluit om een ander te laten openen. En wellicht is de kapel te klein geworden. 

Dus als je wat weet!
Rosita x 

4 Reacties

 1. Chantal Boel

  Hi Rosita! Mischien is Fort Nieuwersluis een mooie plek? Je kunt daar ruimtes huren. Ik werk er heel graag. Maak gebruik van de keuken ivm mijn sappen. Succes met alles, heel veel sterkte en ik blijf je volgen! Liefs vanuit een detox retreat op Ibiza! ☀️ Chantal (0626106621)

  Antwoord
 2. Jacqueline

  Hoi. Misschien kan ik je helpen. Ik ben een nicht van Corina. Dan weet je dat het goed zit.
  Groet van Jacqueline

  Antwoord
 3. Jacqueline via Louise

  Hoi. Ik weet niet hoe groot de groepen zijn en of je de ruimte ten allen tijden ter beschikking wilt hebben maar ik ken goede ruimtes in Nieuwegein die per uur supergoedkoop zijn.Mail maar als je meer info wilt. Maar dat is dan uur huur

  Antwoord
  • Rosita

   Ik zoek echt een eigen plek maar super thx voor ht meedenken!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *