If you cut the crap then what? 

if you cut the crap

Ik schreef al eerder over de angst zaaierij van sommige mediums en paragnosten. Ze vertellen je dat je heel erg moet uit kijken met contact maken met de spirituele wereld, dus met onze overleden dierbare.
Want, zeggen ze, daar kunnen negatieve leegzuigers bijzitten, ik roep op in dat blog op te houden met die onzin.
Maar als we nu nog even een stap verder gaan en te zoeken naar waarom dit toch blijft bestaan en zijn waarde blijft behouden. Als het dan geen negatieve entiteiten zijn wat dan? Want mensen voelen wel degelijk iets waar men zo bang voor is.

Want angst zaaien van negatieve shit over plakkende ‘entiteiten’ slechte geesten is niet goed.
Maar ‘dat is allemaal onzin’ roepen eigenlijk ook.
Wat zonder uitleg en dan bedoel ik echt duidelijke uitleg is het vertellen dat je het wiel uitgevonden hebt maar lekker niet zegt hoe.
Er zijn meerder varianten waarom men voelt wat men voelt.

Deze uitleg gaat over “er zijn geesten in mijn huis” ( in dit blog zal ik proberen helderheid te scheppen over dit specifieke  onderdeel.)

“er zijn geesten in mijn huis”
Wat zeg je dan eigenlijk?
Je voelt onrust in huis en dat voelt helemaal niet oké.
Onrust… Oké laten we even in deze onrust duiken.
Stel je verhuist naar je huidige huis, dit weet je uiteraard niet, maar er is altijd ruzie geweest in dit huis, echt ruzie, negatieve shit, echt narigheid.
Deze mensen gaan dus verhuizen. En dan kom jij, je bent gevoelig en voelt, bah wat een akelig gevoel in die ene kamer.
Oké je negeert het gaat verder met inrichten en elke keer als je langs die kamer komt groeit dat gevoel.
Bah wat een naar gevoel in die kamer. en weer negeer je het.
Je krijgt een baby en richt de kamer ernaast in als babykamer. En de baby slaapt niet en je blijft maar benoemen in die ene kamer een naar gevoel.

Je concludeert om dat iets de reden moet zijn.
ik voel iets, kan het niet zien
het voelt niet goed en
geesten zijn slecht,
want dat heb je ooit gehoord of ergens gelezen of wellicht een nare film gezien.
Hoppa
Conclusie,

er zijn geesten in mijn huis is direct onbewust getrokken.

Maar wat is hier nu eigenlijk echt aan de hand? Zijn hier geesten?
Nee!! Het volgende gebeurt.

Eigenlijk doe je het, een soort, van je zelf aan. Dat leg ik uit!
Jij voedt namelijk die negatieve energie die er al hangt van die ruzie. Dat negatieve, die ruzie is ooit daar geweest en is nu niet meer dan een propje blauwdruk, een propje wat over bleef van de oude bewoner, wat er dan ook in welk huis gebeurd is.
Echt dat kan van alles zijn bv een zelfmoord, juist in die ene kamer en dat voel je ook.
Je voelt dus niet de overleden maar de gebeurtenis, het drama, de stress, het vinden, het verdriet, dat blijft kleven na die tijd nou dat is dus een blauwdruk.
Dus nu weer teug naar dat propje in jou huis, dat propje blauwdruk wordt dus een nog grotere prop blauwdruk. Hoe?  Door het aandacht te geven natuurlijk, door het elke keer te voeden met, ooo dat voelt niet goed daar in die kamer.
Dan vergroot je dat namelijk zonder dat je het weet je voedt die negatieve aardse blauwdruk
En dan wordt  die grote prop ineens een massa en dan is het net of je tegen een muur aanloopt. Die muur wordt zo groot als een huis, enzovoort, nou ja je snapt het wel denk ik?
Je voedt dus alles wat er daar in die kamer gebeurd is zonder dat je het weet.
Dat kan zelfs zo naar worden dat je er klachten van krijgt.

Maar dit lieve mensen is zoooooo simpel op te lossen.
Geef het liefde, geef het vreugde, zet er bloemen, draai er muziek, want negatieve energie liefde geven dat  breekt direct die negatieve blauwdruk.
En dan wordt het ineens je eigen positieve nieuwe liefdevolle energie. Weg negatieve gevoelens.

Dus heb je een nare kamer een nare hoek in het huis ga er op ‘los’. Dit mag ook in gedachten, net zoals negatief voeden wert het ook vice versa namelijk.
Zet er denkbeeldige gouden bloemen neer gewoon in je hoofd echt geloof me het gaat weg.

Ja Rosita maar ik denk echt dat het geesten zijn.
Het spijt me dat ik het zo simpel maak maar het zijn echt negatieve “aardse energie dingen”
Ik leef meer in de wereld van de overleden soms en ik weet wat ze kunnen en daar is niets engs aan.

Lets keep things real.

In mijn volgende blog schrijf ik over entiteiten die zogenaamd aan je blijven plakken. En uiteraard wat te doen.

Rosita X

 

 

 

 

 

3 Reacties

 1. Janneke Leber

  Rosita, ik ben het helemaal met je eens. Alleen heb ik nog iets ervaren tijdens mijn bezoeken bij mensen die iets ervoeren in huis. Naast wat jij beschrijft, is er nog een mogelijkheid die heel vaak voorkomt en die tot andere misverstanden kan leiden. Wanneer iemand in huis uit balans is, bijvoorbeeld depressief of aan de drank/drugs of burn out of net bevallen en heel moe daardoor, dan kan dat wel mensen van de andere kant aantrekken. In veel gevallen vanuit bezorgdheid en dus met de intentie om te helpen. Wat dan vaak weer verkeerd wordt uitgelegd, want er wordt alleen ‘iets’ ervaren, maar niet de intentie daarachter. Maar het kan ook mensen aantrekken van de andere kant met minder leuke bedoelingen. Ik wist dit niet en geloofde er ook niet zo in, maar na een paar ervaringen heb ik mijn mening moeten herzien. Met de spirituele wereld is het denk ik net als hier op aarde: soort zoekt soort. En het was met name in huizen waar iemand (vaak stiekem) aan de drank of drugs was, dat het ook echt wel vervelende types aantrok. Ik herinner me 1 situatie waar bij binnenkomst de hond huilend in de hoek lag, zo bang. Er hing ook een nare sfeer en er gebeurden vervelende dingen. Na een tijdje praten met de vrouw des huizes, vroeg ik naar haar vriend. Die lag op bed. Ik mocht hem even spreken en al heel snel kwam het eruit: hij gebruikte weer. En net zoals hem dat in het aardse bij de verkeerde mensen bracht, bleek hij die ook aan te trekken vanuit de s.w. Dat is een wereld van liefde, maar niet iedereen is meteen zo ver dat-ie daar voor open staat. Het blijft vrije wil die bepaalt met wie je omgaat.
  Ik denk dat het belangrijk is dat we met elkaar onze ervaringen delen zodat we een steeds beter beeld krijgen van hoe dingen zitten. Daarom vind ik het ook zo goed dat je dit soort dingen verspreidt. Kennis rules!

  Antwoord
  • Rosita

   Drugs maakt de energie prikkelend dat is spirit niet. Snap je hoe ik dit bedoel? Dus dat blijft de energie in de blauwdruk. Het kan zijn dat diegene er gevoelog was. En het vast bleef houden. Het is net als met voodoo dat doen mensen elkaar ook aan en zeggen dan dat was spirit omdat het niet te zien is. Het blijft zo dat spirit altijd een goede bedoeling heeft en wat wij er mee doen het de ervaring maakt snap je? Spirit zegt zelf dat ze te veel negatieve stempels krijgen die daar dus niet aan te wijten zijn. Ik heb wel eens gevraagd of het klopt wat mensen ze aanpraten. En dan zeggen ze nee het is altijd de zware energie van “ jullie “ de angst van het nieuwe en het niet begrijpen is zo groot. Dat het soms makkelijker te verklaren lijkt om het aan spirit te wijten. Wist je dat spirit trouwens healing komt geven na drugs gebruik. Ook bij ayuwasca moeten ze echt heel veel werk doen. Spirit ziet hier over dat men dan denkt dat ze dichter bij de andere wereld komen, maar ze komen in contact met de eigen ziel dat maakt zoveel kapot soms bij mensen dan zien ze dingen wat nog heel de bedoeling niet is. Ook ik ben vaak gevraagd voor reinigingen uitdrijvingen etc en stiekem Janneke hoop ik elke keer weer op een soort spanning moment . maar “ helaas” spirit zegt me elke keer weer het is jullie wereld.

   Antwoord
 2. Janneke Leber

  Ik begrijp je (denk ik) maar ik heb andere ervaringen waar ik toch ook wel op vertrouw. Het is geen theorie van mij of zo, maar het is wat ik heb meegemaakt. Ik ben het helemaal met je eens dat de bedoeling van Spirit nooit slecht is. En ik sta ontzettend achter jouw missie hoor. Er is heel veel onzin en dat hele entiteiten die aan je kleven-gedoe en gaten in je aura, pffff… Maar het voelt ook soort van onverantwoordelijk in mijn ogen om te denken dat in de spirituele wereld iedereen verlicht is. In mijn gesprekken met gene zijde krijg ik vaak te zien dat ook daar ‘state of mind’ veel bepaalt. En wel in een hele liefdevolle en healende omgeving, maar dringt die altijd direct door? Ik kende iemand die is overgegaan die bijna haar hele leven reuma heeft gehad. Veel pijn en vergroeide handen en zo. Eenmaal in de andere wereld had ze die ziekte natuurlijk niet meer. Maar ik merkte aan de contacten waarin ze doorkwam, dat ze er nog steeds soort van ‘verklonken’ mee was. Ik dacht: hoe kan dat nou? Het was jaren later dat ze weer doorkwam in Engeland, bij Brenda Lawrence. Die zei: “Ik weet niet waarom, maar ik moet je laten zien dat ze nu dit kan”. En toen wapperde ze heel soepeltjes met haar handen. Ik dacht: kijk, nou heeft ze het losgelaten! Terwijl het er natuurlijk al die tijd al niet meer was. Dat heeft mij dan geleerd dat state of mind niet zomaar weg is daar. Groeien blijft een keus. Ook de groei uit het, laten we zeggen, mentaal wat lagere circuit…
  Als ik in een huis ‘met gedoe’ kom, voel ik altijd eerst: is het energie of is er intelligentie die met me wil communiceren. Inderdaad is het meestal het eerste. Maar ik heb wel degelijk ook ervaringen met bijvoorbeeld een overbezorgde moeder. Of iemand die iets recht wil zetten. Je kent vast de biografie van Gordon Higginson wel. Die geeft er ook een paar voorbeelden van.
  Mooi, dat van die healing vanuit de s.w. na drugsgebruik. En ik wist dat niet van de Ayuwasca, maar ik heb er nooit een goed gevoel bij gehad. Volgens mij kun je beter groeien met je voetjes op de grond…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *