Beet genomen in de darkroom.

BEETGENOMEN IN DE DARKROOM

Beet genomen in de darkroom door de felixcircle

Al maanden hoorde ik al van alles over deze circle een paar enthousiaste (2) en behoorlijk wat negatieve reacties (12) Nou dat wil ik wel eens meemaken. Ik houd van fysiek mediumschap. Deze vorm van mediumschap waarin overleden weer even bij elkaar zijn, elkaars handen vasthouden, tegen elkaar praten en ook nog zonder dat het medium ertussen zit.
Prachtig, tenminste als het uitgevoerd wordt zoals het zou moeten. En hopelijk begrijp je aan het einde van mijn verhaal waarom ik móéten gebruik.

Zondag op naar de locatie. Met zijn 5en want hoe gezellig is dat met elkaar. Locatie getjekt super veel openheid ik ging al met het idee het zou wel eens fake kunnen zijn dus dan tjek je alles extra. Er waren wat opvallende zaken die niet verklaard konden worden met logica. Waar we later antwoord op zouden krijgen.
Ja later want meneer Kai en zijn gevolg kwam een uur te laat.
Een briefing die vooral ging over hoe fijn het is als het niet Engels is hoe de Duitse manier zo fijn was en ook zo lekker los en zonder te veel verwachtingen.
Zo open zodat spirit ook zo fijn kan doen wat hun willen. En dat we vooral vertrouwen moesten hebben. In hun, want zonder vertrouwen kon het niet.
Want ja die Nederlanders, wij dus, die hadden ze al in de smiezen dat ze erg sceptische waren en dat we geen genoegen namen met wat ze zeiden.
We vroegen het hoe en waarom, Bv waarom Julia niet vastgehouden werd en waarom het medium niet vast zat we zitten tenslotte in het donker.
Ja jongens dat was dus die Duitse losheid die we moesten vertrouwen.
Duidelijk als ik kan zijn riep ik nog dat vertrouwen alleen gewonnen kan worden. En na nogmaals te vragen waarom Julia niet vastgehouden, werd Julia hels, zelfs woest. Want het zou nooit genoeg zijn voor ons want jullie vertrouwen het niet en jullie zullen altijd blijven vragen etc. etc. etc. Ja Julia dat had je goed gezien!
Oké op je vingers getikt worden is nooit leuk daar ben ik het mee eens. Maar zie dit als een vertrouwens opbouw kwestie.
Maar helaas stonden ze niet open om deze band met ons op te bouwen.
Nou dat duurde allemaal nog eens zo’n anderhalf uur.
En dan nog een uur, iets met tjekken in een kamer of voorbereiden op wat komen gaat bij het medium wel te verstaan maar dat mochten we niet weten, het was immers een vertrouwensband die we opbouwde. Nog even de kamer in zonder ons. Deur dicht en verboden toegang! Ja lekker bouwen aan ons vertrouwen!
De organisator tjekte de laatste 5 minuten het medium die was toen schoon zeg maar.
Verder met vertrouwen opbouwen mochten we nog vragen stellen in de kamer.
Zoals een emmer vast getapet op de grond? Waarom? Het antwoord was om speelgoed voor de kinderen op te leggen. Dan kunnen ze er mee spelen? Oké want kinderen in spirit kunnen niet bukken??
Dan nog een ontwijkend antwoord op de vraag er zit een lichtje op de emmer ja das voor de oriëntatie van de kinderen.
Oké want ze kunnen in het donker niet zien?? Hey ze zijn dood he. Ze zijn in Spirit ze hebben niets nodig toch? Ze zijn energie een frequentie toch?

Waarom zitten er strepen in het kabinet met Duck tape? Uhm ja de stof van het kabinet wordt zo dun?
Oké en je kan nadat je 20 mensen week na week drie dagen lang 120 euro vraagt hebt geen nieuw lapje kopen? Of heb je dingen verstopt nadat wij het getjekt hadden want daarna mochten wij er niet meer in weet je nog.
En waar waren die lapjes met grote gaten voor? O die zaten gewoon in de doos! Er was helemaal niets gewoon daar, alles ja echt alles was voor opgezet! Opgezet om te frauderen!
Maar het geheim zit m in de hoepel! Daar verstopt hij alle “ectoplasma” de uitschuifbare antenne om de spullen te bewegen, de substantie met gist en de witte handschoen. Tijdens het energieveld opbouwen moest er luid gezongen worden. Maar kort hoor want dan was het weer opgebouwd. Of was dat het moment dat Julia even iets kon klaarzetten wat Kai kon gebruiken? Want in dat moment zong zij niet en werd ze niet vastgehouden.
Het “ectoplasma”( ik bedoel uiteraard het gordijn) die uit zijn nekkraag getrokken werd met veel bevallingsgeluiden. De geur van “ectoplasma” Of was er een darm uitlating? Of wellicht een soort stinkbommetje? De lichtgevende tegel was eigenlijk het toppunt. Werkelijk daar was de massahysterie compleet. Want men zag een hand. Ik ga even terug naar het lapje met gaten dat gewoon in de doos zat. Ja gelukkig daar was het lapje!!! Gelukkig toch niet voor niets geweest! Wat een volksverlakkerij en dat niet alleen wat een belediging voor de spirituele wereld. Mijn hart huilt! Heel hard! Ik ben verdrietig en boos!
Al moet ik tot aan mijn dood in het donker zitten en alleen de liefde van spirit voelen.
Dan is me dat meer waard dan welk gefaket fenomeen ook!

Ik geloof dat in alles een les zit en deze les is dat ik het licht nog feller zie want, kan je dat spreekwoord dat je alleen licht ervaren kunt als je donker gezien hebt?

Ik was zondagavond 4 februari in een erg donker plaats!

Spirit friends here I am nothing to carry nothing to hide here I am I can see the light I’m ready.
Yes, welcome spirit friends!
Rosita x

 

 

 

11 Reacties

 1. Ilse

  Goed gezegd!!! Goed dat je dit doet!!!

  Antwoord
  • Rosita

   Niets doen heeft nog nooit iets opgelost! Rosita x

   Antwoord
 2. Joke

  Wat ben je toch een mooi en lief mens

  Antwoord
  • Rosita

   Ach thanks! ik voel me slecht dat ik dit deel, alles heeft een gevolg!
   Maar als ik het niet deel voel ik me nog slechter! niets doen heeft nog nooit iets opgelost! Rosita x

   Antwoord
 3. Janneke

  Ik kan maar 1 ding zeggen en dat is volg je gevoel en je hart en maak de juiste keus hoe het voor jou voelt, en wat een ander hier ook van mag denken of zeggen ook dat is aan hen. Want zij weten niet beter xxx

  Antwoord
  • Rosita

   I know! Maar bevestiging is ook fijn!

   Antwoord
 4. Paul

  Als ik jouw verhaal lees en je liefde voor de spiritworld kent vraag ik mij af waarom je er na toe gaat en niet bent weg gelopen tijdens de seance?

  Antwoord
  • Rosita

   Ik wilde het zelf zien, zelf meemaken ne5 als toen met dereck. Waarom ik niet weg ben gelopen vraag ik me ook af! Maar ik heb tijdens de seance me wel laten horen.

   Antwoord
 5. Martha

  Stel ik zeg stel dat er inderdaad negatieve entiteiten doorkwamen dan zou zoiets toch uit de hand kunnen lopen? Er was immers geen leiding.

  Antwoord
  • Rosita

   Maar dat bestaat niet dus das geen optie.

   Antwoord
 6. Ireen

  Tjezus Rosita, wat een achterlijke bende zeg. Wel goed dat je zoiets doorprikt en vertelt. Maar er zullen altijd mensen zijn die er met open ogen intrappen en het geloven , ook al worden ze duidelijk misleid.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *