Wij hebben echt geen idee.

Demonstratie mediumschap op een soort evenement.
Wil je dat!?
Ja zeker, super leuk!

 

 

 

 

 

 

Vol goede zin en goede moed op naar de demo. Aangekomen zie ik dat het volle bak is, dat is zo wat fijn een hele zaal vol mensen.
In de voorbereiding krijg ik een microfoon in de hand en hopla aan het werk jij, mediumschap demonstreren. Tenminste zo lijkt het aan de buitenkant. Echter gebeurt er ongeveer het volgende in mijn hoofd.

“Zit er niets op je wang, ooo val niet Rosita, en denk erom praat rustig, en ademen oja ook nog ademen, en uiteraard de alom bekende als het maar wel lukt. Het is nog nooit niet gelukt hoor, maar gewoon dat soort dingen schieten door mijn hoofd.
Nou hopla dus, microfoon in de hand en beginnen, ooo gelukkig ik voel iemand naderen, ja gelukkig spirit is er, dat scheelt dan valt direct alles weg.
Oké nu ik aan het werk! Ik omschrijf, beschrijf geef relaties, herinneringen noem maar op, vraag dan aan de zaal wie herkent dit?

En toen stilte.
Niemand, echt helemaal niemand. Ik voel spirit toch echt. Oké ff goed voelen welke kant word ik op getrokken?
Mijn aandacht word getrokken naar een man die helemaal achterin zat. Van voren af aan dan maar nog een keer dezelfde om/beschrijving maar nog steeds helemaal niets. Ik moet erbij zeggen de man in kwestie reageerde ook echt helemaal niet, hoofd naar beneden, niets. Naar een paar pijnlijke ‘minuten’ zullen seconden geweest zijn hoor maar zo voelde het, vraag ik aan de vrouw naast hem hoort die meneer bij u? Ze schut van niet. Ze kijkt  naast haar en zegt meneer ze heeft het tegen u. Tenminste dat denk ik want ik verstond dat niet, daar was de zaal te groot voor. De man kijkt op van iets. En ik vraag hem of hij iemand kende met de omschrijving en doe nog eens de riedel met betrekking tot een vader. Waarop hij me met open mond blijft aanstaren. En zegt ja dat is mijn vader maar die is overleden. Ik zeg hem dat dat ook de bedoeling is van wat ik aan het doen ben en vraag of hij met me wil werken. Hij knikt beduusd. Ik ga nog even door om af te sluiten met een boodschap.

Gelukkig! Dan kan je als mens als medium best geroteerd van raken en uit je flow gaan met dingen die in je hoofd zijn als waarom reageert hij nu zo koud of waarom doet hij nu zo het is je vader die toch maar komt. Maar wij hebben soms
echt geen idee.

De man sprak mij namelijk achteraf even aan, waar hij mij vertelde dat hij eigenlijk op zijn vrouw zat te wachten en dacht een rustig plekje gevonden te hebben om te werken. Hij vond dit allemaal erg bijzonder, want hij had het heel zwaar op dit moment in zijn leven en de boodschap was precies waar hij mee liep. En hij voelde zich gezien en geholpen. Wat kan je dan dankbaar zijn! Zo zie je hoe intelligent de spirituele wereld is! Deze man zat even te rusten. Worstelde met een dilemma en toen ineens was zijn vader er “gewoon” .

Stel je nu eens voor je bent in de spirituele wereld en je “stuurt” je zoon naar een plek in een willekeurige zaal op een willekeurig evenement. Die niets heeft met mediumschap of er zelfs geen idee van had dat het kon contact met overledenen. Dan die boodschap over kunnen brengen en zeggen ik ben er nog en houd van je!! Wat moet dat een feest zijn daar!

Wat doen we mooi werk! Zo met zijn allen!

Rosita x

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *