En toen stond mijn leven stil.

Dan ineens is alles anders. 

Woorden als, Kanker! Gist tumor! Zeldzame vorm. Keiharde termen dreunen door mijn kop!!! 

Zondag 13 mei gaf ik een gast les in Enschede bij Danielle. De dag was klaar en ik zak in elkaar letterlijk! Het wordt zwart voor mijn ogen en bloed overgeven was het gevolg. Na een bezoek aan de huisartsenpost met een diagnose van stress naar huis gestuurd. 

Je snapt al ik knapte niet op. Het bezoek aan mijn eigen huisarts de volgende dag met een ambulance tocht als gevolg. Na wat onderzoek maagbloeding en iets wat tegen je maag drukt. En dan ineens deze diagnose. Gist tumor. 

Hoe dan? En mijn kinderen? Ga ik dit redden? Ik wil nog niet naar de spirituele wereld! 

Woorden die het papier niet verdienen komen uit mijn mond! Onmacht, huilen! Als we het weg halen komt het goed heb ik ook gehoord! Vasthouden aan het positieve Rosita! 

Maar jeetje.  Ik besloot volledig open te zijn. 

Eerst de familie uiteraard. Daarna het vertellen in kringen van mijn werk in de “mediumschap hoek”. En toen, wat er toen gebeurde had ik nooit kunnen bedenken. 

Het woord spiritualisme daar waar ik zo in geloof, en het 2 de principe brotherhood of men begrijp ik ineens, volledig! En ik voel het ook! Wat een liefde. Wat een verbroedering! Samen samen echt heel sterk. Samen verzetten we echte bergen. Mensen die mijn werk opvangen, die mij healing sturen, die handen ineenslaan om van alles te bedenken om mij te ontzien! Hulp bieden je kan het zo gek niet bedenken. Zodat ik me kan richten op operatie en alles wat er bij komt waar ik nu nog geen zicht op heb. 

Wat een liefde. En dat met al die angst. Ik kan het niet beschrijven wat dit met me doet. Waarin je je gedragen voelt, welkom en gezien. Met al die angst. Wat staat me allemaal te wachten ik weet het nog niet maar met deze verbintenis met deze brotherhood kan het niet anders dan goed gaan!

Tenminste dat hoop ik met heel mijn hart! 

Rosita x 

P.S dit bericht werd verspreid onder mijn netwerk. Graag wijs ik jullie hier ook op!

Lieve allemaal,
Namens Rosita breng ik jullie op de hoogte:
Zondag heeft Rosita een maagbloeding gekregen, hiervoor is ze behandeld.
Na onderzoek bleek dat dit veroorzaakt is door een gist tumor, een zeldzame vorm van kanker
Ze heeft geen uitzaaiingen, en via een zware operatie is het weg te halen
Ze hoeft hier niet dood aan te gaan. Rosita kijkt per week wat ze kan, ik zal jullie hiervan op de hoogte stellen Wanneer jullie vragen hebben sta ik voor jullie klaar om te beantwoorden Ik vraag heel duidelijk, geen negativiteit, er is maar 1 weg die Rosita gaat lopen:
Genezen! Kom naar mij met je onzekerheden en vragen Naar Rosita vraag ik met klem: ALLEEN positiviteit!

Liefs Marieke van Middendorp

Mediumschap@vivazz.nl 

0 reacties