M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

Waar gaan slechte mensen heen dan, Rosita? 
Deze vraag, de op één na meest gestelde vraag aan een medium.
Het kan toch niet zo zijn dat je een vreselijk leven hebt geleefd en dat je dan ook nog gezellig naar de hemel gaat, toch?
Ik zie soms de paniek en ongeloof in jullie ogen.
Ik denk dat deze vragen heel normaal zijn en, eerlijk, ik had ze ook.
Hoe zit dat met die in en in slechte mensen, of moet ik zeggen slechte daden die ze gedaan hebben.
Eén van de moeilijkste vragen vond ik dit. Je moord erop los en je gaat gezellig naar de hemel. Je bent een mega-oplichter of je doet kinderen pijn. 
En hoppa, gezellig naar de hemel.  
Heel ingewikkeld vond ik dit. Jaren terug ontstond mijn zoektocht hierin. Zoeken naar antwoorden als deze was een heel gedoe. Want iedereen had een ander antwoord allemaal vanuit zijn eigen beleving, achtergrond en toch ook bijbel of eigen geloof. 

Dus allemaal antwoorden met een mening. Met een eigen of ingevuld idee.
Met iets wat iemand ooit gehoord had, of iets wat iemand een ander ooit heeft horen zeggen, en dat vond ik niet oké.
Want die mensen die mij dit vertelde die waren net als ik op zoek.
Want de meeste zeiden we denken dat, eventueel, misschien, en dan het verhaal.
Sommige zeiden tja we weten het eigenlijk ook niet echt. Ik voelde zelf alleen maar liefde in deze spirituele wereld waar de overledenen allemaal heen gaan.
Dus ook mijn hoofd riep regelmatig, maar die slechte dan? Er waren verhalen over dat je moest oppassen voor de slechten, Zo beneden, zo boven. Dit uitspraak vond ik ook al zo raar want boven? Beneden? 
Ze waren om me heen?
Ik voel deze wereld om me heen. Als men over de overleden praatte richten ze ook hun aandacht omhoog, ook dit snapte ik niet. (Nog steeds niet maar dat terzijde) 
Ook werd er gesproken over de werelden in de wereld van de spirituele wereld.
En dat de lagere werelden dan slecht zouden zijn? Ook dat begreep ik niet. Ik voelde wel lagen of verschil van intelligentie (wijsheden) 

Maar slechte lagen?  

Ik had snel door dat vragen aan anderen meer vragen opriep.
Je zou nu kunnen denken dat is omdat de antwoorden me niet bevielen, maar het klikte gewoon intern nog niet.
Het klopte niet. Ik voelde dit waren verhalen vertelt en vertelt als een bandje dat blijft hangen.
Ook de boeken van Jozef Rulof werden me onder de neus gedrukt.
Jeetje, alsof ik een paranormale versie van de bijbel las.
Super oordelend en mening vol. En gericht op heers en verdeel. Mijn mening was dan ook al snel er staan hele mooie dingen in, maar geneeskunde of verloskunde uit 1915 passen we ook niet meer toe.
Ook hierin zijn we wijzer geworden.
Dus mijn zoektocht ging verder. Ik kwam in aanraking met trance en fysiek mediumschap. Trance is een vorm van mentaal mediumschap en fysiek mediumschap is een vorm waarin de overleden weer zicht en hoorbaar worden voor even.
En in deze vormen van mediumschap, op voorwaarde dat het goed wordt  beoefend, heb je een rechtstreeks lijntje met “boven” om, maar in die terminologie te blijven. Toen ik door kreeg dat ik vragen mocht stellen heb ik deze vragen, wat gebeurt er met slechte mensen en zijn er dan ook slechte geesten, supervaak gesteld aan verschillende trance mediums als ze in deze staat verkeerde. 
De trance staat dus.
Onder invloed van de spirituele wereld. En wat denk je dat het antwoord was. Er is enkel liefde hier. 
En dan een verschil van diverse soort antwoorden die ongeveer allemaal gelijk waren (snap je me nog?) Wat de basislijn was in deze antwoorden was; 

Er zijn slechte daden. Er zijn slechte herinneringen. De mens die slecht was wordt een spirit en een ziel. Op mijn vraag wat gebeurt er met de daden. Was het antwoord zo ongeveer. Dat blijven herinneringen. Herinneringen die in de energie van liefde vreselijk zijn om naar te kijken. Je krijgt “boven” je canvas, je levensboek te zien en moet daar mee dealen. Zelf helemaal alleen met jouw daden die gedaan zijn. Het gaat ongeveer als volgt. Je komt aan in de spirituele wereld, daar kom je in de liefde en leren ze je wennen aan deze liefde. Alle negatieve daden en herinneringen worden even bevroren. Even in de wacht gezet. Je moet eerst opgevoed worden in deze liefde. Dan als je er klaar voor bent kan je beetje bij beetje je daden bekijken.
Hoelang dit duurt kan ik niet zeggen omdat in de wereld achter de sluier er een ander tijdsbesef is.
Maar dat het soms wel even kan duren is me nu wel duidelijk. En elke keer mag je een stukje naar je daden kijken om ook te ontwikkelen. 

En verantwoording voor je daden te nemen, bijvoorbeeld vergiffenis vragen, vaak lukt dat alleen als de ander ook in de spirituele wereld is.
En wat ik inmiddels begrijp, dan is dat vreselijk. 

Want in liefde zonder andere gevoelens naar je vreselijke gedane daden kijken schijnt de “hel” te zijn. Dan elke keer is er dus vergiffenis nodig. Elke keer weer die daad van liefde van ons hier nodig aan diegene die je iets heeft aan gedaan. Wat ik inmiddels begrijp uit van alles. Als je iemand pijn hebt gedaan maak het dan hier goed want daar schijnt het een “hel” te zijn omdat te doen en in te moeten zien.
Dus slechte daden ja zeker. 
Slechte geesten nee.
Want er is enkel liefde.
Dus zeg ik nu alles liefde en licht DUS moord er maar op los. 

Néé ik zeg slecht zijn hier kan tot in zeker mate gebeuren, maar los het op en vraag om vergiffenis.
Of doe het niet!
Dat lijkt me nog veel makkelijker.
Doe goed leef in liefde.
Want dat is voor straks achter de sluier veel beter maar voor hier nu misschien nog wel meer. Dus mocht iemand je een slechte geest aan willen praten. Weet dan dat je wellicht geliefde hebt die bij leven vervelende dingen hebben gedaan en het nu goed willen maken. Begin daarom altijd met jezelf vergeven. Leer hoe de spirituele wereld is door aan deze wereld te vragen. Door deze wereld te omarmen als je geliefde helpers. Waar je niet voor bescherming hoeft te vragen. Want in spirit is geen demonische krachten.
Dat is enkel hier onder de mensen. 

En daar moeten we wat mee. 

Rosita ×

 

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *