Good, happy and confident mediums.

Good, happy and confident mediums!

Mediumschap zit gewoon in je bloed. Het komt op welke manier dan ook in je leven. Je begint met ontwikkelen, en als je merkt dat het je ook nog lukt en eigenlijk makkelijk af gaat is het niet meer te stoppen. Je wilt meer en altijd net als met koek, paprikachips of chocola dat is per persoon verschillend. Ik maak een gekke twist maar het is volledig expres. Want net als het met chips, koek of chocola waarin ieder zijn eigen voorkeuren heeft. Ieder zijn eigen structuur voorkeur en eigen smaak. Zo is dat ook in mediumschap en de kwaliteiten die we bezitten. De een is zo de ander zo.
Tenminste als het goed is.
De een werkt rustig de ander uitbundig, de een werkt met beelden de ander met geluid.
De volgende kan het niet zonder gevoel de volgende niet met. Zo zijn er legio mogelijkheden waarop een medium werkt. Let wel dat ik het nu over mediumschap heb, dus de discipline om contact te maken met de wereld van de overledenen.

Wat me de laatste tijd opvalt is dat mediums hun eigenheid kwijt aan het raken zijn. Dat stuk wat jou echt jou maakt. Je echtheid noem ik het graag. Dat maakt je bijzonder. En dat bijzondere maakt je dan ook een super uniek medium. Niet altijd zomaar een goed medium want daar moet je keihard voor trainen.
In mediumschap is het namelijk erg belangrijk dat de info klopt.
Dat je op voorhand geen informatie krijgt. En dat je Read en niet raad.
Dat je geen lichaamstaal leest. Dat je geen vraagtechnieken gebruikt etc. etc. Dat je kwalitatief goed werk levert. Daar train je op. Zelfs tot je erbij neer valt. Maar dat maakt je beter en beter. Ook het leren begrijpen van mediumschap technieken, en hoe het bij je binnen komt is daar een heel belangrijk onderdeel van. Wat is mediamiek en wat intuïtief.
Lezen over de geschiedenis in mediumschap om te leren voor de toekomst. Persoonlijk ontwikkelen. Alles onder de loop! Dat hoort ook bij de beste versie van jezelf als medium worden.
Maar in dit proces is het ook zaak om jezelf te blijven. En niemand nadoen. Zeker niemand nadoen. En als leraar niemand vormen.
Niemand willen laten zijn zoals jij. Leg de lat vooral hoog. Laat daar geen twijfel over zijn. Ik vind het mijn taak als leraar om het beste uit de leerling medium te halen. Ik vind het eigenlijk nog meer mijn taak om de goede mediums ook gelukkige mediums en vol zelfvertrouwen te laten zijn.
Lets make good, happy and confident mediums!

Ben benieuwd wat jij hiervan vindt?

Rosita x

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *