I talk to dead people!!

Hey hallo Rosita hier!

Even voorstellen voor diegene die me niet kennen, ik ben medium, spiritueel medium om precies te zijn.

I talk to dead people!!

Zonder gekheid. Ik kan met overleden communiceren en zij met mij. Ik kan ze voelen, ‘zien’, horen en ruiken. Ik geloof niet in een leven na de dood, NEE, ik weet het zeker!
Ik ben ruim 18 jaar geleden begonnen met het willen begrijpen van mijn mediumschap en dus aan het ontwikkelen gegaan. Een mooie ontdekkingstocht was dat, zwaar maar mooi.
En nu ongeveer 14 jaar geef ik consulten, geef ik les, doe ik demonstraties vraagt men mij voor spirituele lezingen. Uiteraard allemaal in en over mediumschap. Ik kan mezelf een senior noemen op dit vakgebied. Wellicht zelf expert.
Door mijn blog van huizen reinigen en de zin en onzin hiervan kreeg ik behoorlijk veel “wat weet jij er nu van berichten “
En heb daarom besloten om mijn ervaringen met jullie te gaan delen. Dit zal meerder blogs zijn omdat het papier te klein is voor 1 blog. 

Mensen vroegen mij in het verleden om hun huizen te reinigen, hun kinderen te ontdoen van entiteiten die ze verkrachten, gaten in hun aura te dichten, overleden naar het licht te brengen, voodoo op te heffen noem maar op. En in het begin van mijn ontdekkingstocht als werkend medium ging ik overal heen en ontving ik alle hulpvragen. Ik ging op pad om huizen te ontdoen van negatieve shit, tientallen zo niet honderd ben ik er geweest. En wat trof ik? 

Entiteiten die lastigvielen? Die je seksueel wilde beïnvloeden?
Nee!!! Ik trof overleden die iets wilde vertellen. Kinderen die nog bij hun moeder/vader waren en wilde laten weten ik ben hier.
Geheimen die nooit verteld waren die uit moesten komen, die altijd te checken waren overigens. Spijtbetuigingen die ze bij leven niet durfden, konden of wat ook. Ik ben je vader en je ring is weg ik weet dat, ik ben je moeder en ik weet dat je je kind naar mij hebt vernoemd.

 Zo is er een mooi verhaal wat als eerste bij me op komt als ik dit tik. Dit verhaal is van een gezin met een jong kind en pubers.

Ik werd gebeld door de vrouw van dit gezin en direct hoorde ik haar paniek.  Even later vertelde ze me dat ze een dreumes had die krijste in de nacht en overdag altijd eigenlijk. Dokters en experts op medische gebied konden geen reden vinden voor het gekrijs. Een van de andere kinderen ervaarde ook ‘rare’ gevoelens als de kleine zo krijste. En dit kind kon spirit voelen en vertel haar ouders het zijn geesten. Dan ga je van alles denken toch!? Ze geloofde er eerst niet in dat het geesten waren zoals ze zelf vertelde.  Maar na weken/maanden waren ze de wanhoop nabij. Zelfs haar man die er totaal niets mee had geloofde dit op een gegeven moment zelfs. Hij kwam op een dag thuis met een blad waar een artikel in stond van een zogenaamde expert over demonen die kinderen bezochten en zelfs seksueel lastigvielen. Met alle symptomen waar deze twee kids dus last van hadden. Ze belde deze dame in kwestie. En de situatie uitgelegd waarop de dame direct kon vertellen dat het een demoon was en dat ze een energetisch hekwerk zou moeten plaatsen op de plek waar ze de demonen binnen zag komen. Met de vermelding over een half jaar heb ik tijd en het kost 1500 euro. Nu heb ik ook een wachtlijst maar paniek is iets om aandacht aan te geven. Ik vertelde haar dat ik zou komen en dat het de uur prijs zou zijn.

Zogezegd zo gedaan.

Ik bezoek haar huis op een morgen en ik ga zitten met een bak koffie. Ik stel me open voor spirit en haar vader komt met bewijzen en een duidelijk verhaal en een vraag waar ik nu niet op inga. Hij laat me een baby op zijn arm zien en ik weet er is ook een baby in de spirituele wereld. Alles klopte. En ze kwamen om te vertellen dat het goed met ze ging dat er iets gedaan moest worden en om te vertellen dat ze de nieuwe baby beschermen.
Ik ga weg en een week later word ik gebeld dat er niets meer aan de hand was dat het rustig kalm en vredig in huis was.
Niets hekwerken of demonen. Niets lastige geesten, entiteiten die plakken. Maar gewoon een vader van deze mevrouw en haar baby, die kwamen en wilde zeggen let hier en hier op (wat een duidelijke boodschap was trouwens maar das privé) we zijn er voor je en we houden heel veel van jullie.

Wat gaat hier nu mis? Het is onbegrip en ook nog het oude denken.
Dat gaat er helaas nog steeds mis.

 En zo heb ik nog tientallen verhalen! To be continued

 Heb spirit lief! Rosita x

2 Reacties

 1. Mevr.J.A. van der Voort

  Geweldig hoe je dit “gewoon” hebt gemaakt het is zo lastig als je daarmee behebt bent en er niets tegen kunt doen,,mag ik je volgen?

  Antwoord
  • Rosita

   Super Leuk! X

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *