M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

Laat oordelen van anderen nooit je passie of talent verpesten. Iedereen vindt er wel iets van en meestal kijk je niet naar de mooie reacties.  Nee je trekt je de negatieve aan.
Mooi voorbeeld over dat je het echt nooit goed kan doen voor iedereen is Waylon donderdagavond bij de wereld draait door met een tribuut aan Queen. 
Hij gaf alles en ging ervoor. Sowieso al eng om zo’n grote zanger na te doen. Te vertolken. Hoe je het ook wilt zien. Want dat heeft dan ook weer maken met de manier waarop je kijkt, of als ik alle reacties lees vet oordeelt. Dat oordelen. 

Doet hij hem na ja dan zal er veel over te zeggen zijn of te oordelen. Of brengt hij een tribuut. En is het dat een ode aan Queen dan kijk je toch weer anders. Toch? Dan kijk, uhm oordeel je weer heel anders toch?

Ik heb het gezien en ik was onder de indruk van zijn passie, zijn echtheid, zijn niet groter willen zijn dan Freddie Mercure het op zijn eigen manier doen. Dan kan je het nog steeds niet goed vinden maar dan ligt het aan smaak en we weten al lang dat daar niet over te twisten valt. Dus een oordeel vellen omdat je het niet lekker vond of niet zo mooie kleur of zijn klank was niet de jouwe.  Maar de haters mag ik jullie eens vragen zit er soms een vleugje jaloezie in jullie kennis, uhum sorry oordeel? 

Ben je net zo muzikaal als Waylon en kijk je inderdaad met een professioneel oog naar zijn optreden? 

Een toonladder die niet gehaald werd of een misplaatste noot? 

Dan snap ik je kritiek, uhm sorry oordeel. Of vind je hem te knap en kijkt je vrouw er toch te veel naar? Of als vrouw is dit de man die nooit naar je keek? Of, Of, Of ja waarom eigenlijk? Waarom moeten we er iets van vinden en het dan ook nog met zoooo veel haat delen. Ik heb geleerd als het kwetst zeg het niet. Of als het er niet toe doet zeg het niet. Wil je het toch zeggen breng het dan zo dat je erachter staat. Ja ik sta achter dit bericht en zeer zeker niet omdat ik me wil vergelijken met Waylon nee omdat ik de haat ken de oordelen, de negatieve reacties als je je kop boven het maaiveld durft uit te steken om te doen wat de andere niet kunnen of niet durven omdat ze weten dan krijg ik die kar met shit over me heen en zeker niemand komt met die gouden koets. 

Niet veel zeggen er tegen je wat goed dat je je zelf durft te zijn ongeacht of je er iets mee hebt of het mooi vindt. Gewoon omdat ze je zien of omdat ze het begrijpen. Waylon ik zie je! Ik vond het knap en terecht dat ze jou vroegen voor zoiets grootst. Want jij durft het toch maar mooi. 

Ben serieus benieuwd hoelang je bezig bent geweest om het te perfectioneren. Omdat je wist ik krijg shit over me heen. Of mensen dachten jullie omdat hij zijn kop uitsteekt het hem niets doet? OO is dat het? Dan zeg ik niets meer en laat ik je want dan is het niet eens de moeite om je te laten zien dat hele creatieve mensen heel gevoelig zijn. Ze weten ik heb iets te vertellen en doen het dan ook. Ongeachte alle ellende. 

Wat kan je hiervan leren? Doen gewoon doen. Nooit opgeven en elke minuut dat je voelt dat je wilt delen. Delen. Als je voelt dit moet ik vertellen. Vertel. En geef gewoon nooit nooit op.

Haters blijven haten. 

Doe het voor hen die wel willen luisteren en perfectioneer niet voor hen die alleen willen zeiken. Want daar kan je het nooit goed voor doen.

Rosita x

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd. 

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *