fbpx

Keurmerk hier keurmerk daar, eerlijk, groen, gezond noem maar  op.
Overal zit een sticker op en er wordt wat af gemerkt.
Vanmorgen nog in het nieuws, te veel keurmerken, we moeten ervan af!  Te veel keurmerken is niet goed! Helemaal mee eens!

Maar helemaal geen ook niet!
Zoals bijvoorbeeld in mijn vakgebied, het mediumschap, in Nederland hebben we niet eens richtlijnen. Wat we hebben is zelf in het leven geroepen keurmerken door mediums die net als ik vonden dat er enige “verdelging” moet zijn in de wildgroei die er is onder mediums.

Maar is dat de oplossing? Zelf een keurmerk in het leven roepen? In Engeland b.v heb je een opleidingsinstituut SNU die  je een theorie traject laten volgen (uiteraard buiten je ontwikkeling als medium om) en dan een serie aan demo’s en uiteindelijk een beoordeling door mediums die deze gangen al eerder bewandeld hebben. Een richtlijn en regels waar aan je moet voldoen. Mediumschap zonder vragen vooraf, of andere verkregen kennis vooraf. Gewoon blanco contact maken zodat er bewezen wordt dat overleden dierbare “spreken”.
Het lijkt mij nog steeds  heel erg slim om dit in Nederland te gaan in voeren.
En ja, ik weet dat er een SNUI is dat er een internationaal platform is maar dat is nog steeds in het Engels met Engelse begrippen en termen gebaseerd op een engelse cultuur!
De materie is meer dan prima! Daar zeg ik niets van! Maar laten we dit systeem ook in Nederland invoeren met Nederlands sprekende mediums en leraren. Vertaalt uit het Engels maar dan aangepast aan onze cultuur! Echt dat is nog steeds mijn droom!
En is het niet zo dat als je hardop droomt je wellicht gehoord wo
rdt?
En dat er dan wellicht iets gebeurt en wie weet worden wij als ECHTEmediums nog eens gehoord en kunnen we aantonen dat we echt contact hebben en daarna laten zien aan heel Nederland dat de dood niet het einde is maar een overgang naar een nieuwe reis!

Wie droomt er mee!?

Rosita xWebwinkel-Keurmerk