M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

Wist je dat als je je aandacht ergens opricht alles lijkt te kloppen? 

Het is van groot belang dat je soms even flink uitzoomt! 

Als je een hyperfocus ergens op hebt dan lijkt alles daar op te kloppen. Alles wijst dan in de richting waar jij naar kijkt. 

Ik schijn te slapen. 

Want ik geloof niet alle complot theorieën. 

Of zijn de “wakkeren” te gefocust? 

Ik bedoel wat is de waarheid. 

de grote der aarde zijn pedofielen of schijnen te behoren tot dit geheime netwerk. Maar Thailand en zijn seks toerisme tolereren we. Dat netwerk is zo geheim maar iedereen weet ervan. We focussen op dit netwerk waar niemand echt bewijs voor heeft. Maar we tolereren de kerken,  de paus deze orde die homoseksualiteit niet eens tolereert. We accepteren onderdrukking, racisme en discriminatie. We tolereren kind huwelijken bij sjeiks. Omdat we anders geen olie meer krijgen. Ben ik dan aan het slapen? Of ben jij wakker? We vechten tegen alles maar zijn niet voor tolerantie. We kijken naar onze broeders en vloeken op iedereen. Maar we focussen op een netwerk waar we geen bestaan van kunnen bewijzen. Kinderen in onze straten worden verwaarloosd, mishandeld door gewone burgers. 

Maar ik slaap . 

We accepteren dat topvoetballers salarissen hebben die wij niet eens snappen die ze in 30 levens niet opkrijgen. We klagen over fijnstof maar gaan wel op vakantie met diezelfde goedkope vluchten. We kunnen dingen veranderen gewoon binnen handbereik. Ten eerste bij onszelf. Ik durf in mijn spiegel te kijken en weten dat ik niet heilig ben en zelf ook wel het een en ander kan veranderen. Ik ben voor inzichten. Ik ben voor op durven staan als er onrecht is. Ik ben voor liefde verspreiden. Ik ben er voor dat jij de beste versie van jezelf wordt. En als dat netwerk echt bestaat wens ik ze een familie met liefde, waardoor ze inzien dat wat zij doen geen liefde is maar angst. 

Ik wens ze zaterdagavonden met toastjes met selderie salade. Ik wens ze nostalgie en dat ze sandy mogen drinken. En sneeuwwitjes morgen maken. Ik wens ze jokeren en pesten. Ik wens ze biscuitjes met boter en hagelslag. Ik wens ze monopoly en een familie die ze omarmt als ze vallen. Ik wens ze oprecht iemand die van  ze houd, heel veel, zodat alle daden die ze doen of wellicht willen doen of zouden kunnen doen. en Niet meer kunnen doen omdat ze liefde hebben. Omdat liefde slechte daden niet toelaat. Zo simpel! 

Welterusten

Rosita x 

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *