Bestaan er eigenlijk wel slechte mediums?

Het was mijn broer die door kwam bij het medium, zei ze. Want ja dat had ze tenslotte gevraagd, wie ik wilde vanuit de spirituele wereld. 

JA, dan wilde ik wel contact met mijn (half) broer. 

Ze begon direct! Ze vertelde me dingen die niet klopten. Ze vertelde me ook dingen die een beetje klopte. Maar vooral veel dingen die maar wat gegokt leken. En die ze ook verdraaide. 
Hij maakte contact met mijn vader.  

Ik voelde inderdaad dat het mijn vader was. Hij zei dingen die niet klopte en dingen die wel zouden kunnen kloppen. Maar ook hier veel gegok en gevraag. 
Zij maakte contact met een vriend en nou je raad het al hoe dit contact ging. 
Rosita jij bent veel te kritisch is een vaak gehoorde opmerking naar mij toe. Ja dta klopt, ook te luidruchtig en een te harde lach en ook een betweter. Ja, dat ook.
En ja ik ben het ook gewoon allemaal. 
Maar inderdaad ik ben heel kritisch.
Vooral als het mediumschap betreft. Vooral als het deze bijzondere materie betreft. Waar ik zo van houd.
Ik sta dan gelijk vol aan.  En eerlijk je kunt het niet snel goed doen bij mij. 
Das superirritant ook voor mezelf, ja. Want ook naar mezelf ben ik megakritisch. Daarom blijf ik werken aan mijn ontwikkeling. 

Zowel als mens als medium (ik zal je verklappen dat er geen verschil is, maar dat zeggen we niet oké?)
Maar terug naar de bovenstaande contacten. Ik pik er nu drie uit, maar ik heb er wel 100 van deze. 
Echt!
Wat is er mis met deze contacten, wat gaat er mis, maar vooral wat kan er beter. 
Deze mediums gaan ervan uit dat dit oké is. 
Dit zijn mediums die voor zalen staan en ook online demo’s geven. Die vragen geld voor dit werk, dit werk wat zei ook zo liefhebben. 
Want waarom zou je dit anders doen.  Niet voor de fame neem ik aan. 
Maar ik dwaal af. 
Terug naar deze mediums. 
Deze mediums zijn niet slecht! Maar deze mediums zijn niet omringd met de goede ontwikkeling in hun mediumschap. Of omringd met de juiste mensen die eerlijk zijn. 
Ze doen een cursus of wat en starten dan direct voor zalen. Terwijl er waarschijnlijk een mooi talent zit dat met veel liefde en koestering naar buiten moet komen. Tot bloei kan komen.
Als je kijkt naar een medium die werkt voor een zaal, zowel online als fysiek. Dan moet het medium meer ja’s krijgen dan nee’s.
Is dat bijvoorbeeld bij 1 contact het geval dat er veel nee’s komen dan kan dat om verschillende redenen zijn. 
Dat de ontvanger diegene niet goed genoeg kent waar het medium contact mee maakt. Of dat het medium bij de verkeerde ontvanger zit.
Of de info is niet goed genoeg vertaalt door het medium. 
Deze voorbeelden zijn te kort door de bocht, anders wordt dit een heel lang verhaal. Wat er bijvoorbeeld fout gaat bij mijn voorbeelden is het volgende. 
Ten eerste vraag je nooit wie iemand wil! Want de kans is dat je het uit de aura leest dat je dus leest wat diegene weet over de overledene. Dat is geen contact met overleden. Dat is geen werk wat een medium moet doen. Dat is werk wat een paragnost doet, vertellen over dat wat er hier aan de hand is of was. Hier is op aarde als je leeft. Geen contact met overleden dus maar de info lezen van de levende die tegenover je zit. 
Oké terug naar wat kan er nog meer fout gaan.
We denken dat we er al zijn op het moment dat we een overledene kunnen voelen. 
Maar dan begint de ontwikkeling van het medium pas echt en dit kan jaren duren. En als je na deze jaren ontwikkelen nog niet meer kan dan alleen 1 slappe ja krijgen kun je je ook afvragen of deze materie, mediumschap dus, wel voor jou bedoeld is op deze manier. 

Want er zijn meerdere manieren om gehoor te geven aan dit verlangen van je ziel.
Ik noem maar eens wat dingen uit de losse pols waar mediumschap ook voor zou kunnen dienen.
Counseling, coaching, begrafenisondernemer, dokter, kinderjuf, rechter, advocaat, etc. etc. etc. 

Want laten we eerlijk zijn als je de ongeziene wereld kan inzetten, dan is dat altijd healing.

Maar wil je toch als medium met overleden aan de slag beloof jezelf dat je pas naar buiten treedt als je jezelf en andere blijft verbazen. 
En niet hoe goed je bent, maar hoe goed je spirit kan dienen. Zodat er bewijs op bewijs wordt genoemd en je alleen maar kan denken als ontvanger, ik weet niet hoe, maar dit was mijn moeder. 

Want dat is mediumschap zoals het bedoeld is. 
Mediumschap is om healing te brengen te laten zien dat de dood niet bestaat en jezelf als medium hierin het minst belangrijke te vinden. 
En daar moet je echt aan blijven werken. Want de valkuil van succes is er altijd en ik zeg je trap daar niet in, ik heb al veel goede mediums hierdoor zien vallen.
Dus blijf heel dicht bij jezelf en dien zoals je het voelt, maar wel op een eerlijke manier graag. 

Een ja is een ja, een nee is een nee.

Rosita ×

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd. 

1 Reactie

  1. Sandra

    Helemaal mee eens. Een medium vertelde mij dat de overledene werd geblokkeerd door haar spirit. Ook vertelde dat ik nog veel moest leren en ook dat ik mezelf nog steeds niet kende. Heel naar. Terwijl ik alleen maar contact wilde.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *