fbpx

Het was mijn broer die door kwam bij het medium zei ze. Want ze had tenslotte gevraagd wie ik wilde en dat wilde ik wel contact met mijn broer. Ze vertelde me dingen die niet klopten. Ze vertelde me ook dingen die een beetje klopte. 
Hij maakte contact met mijn vader.  Ik voelde inderdaad dat het mijn vader was. Hij zei dingen die niet klopte en dingen die wel zouden kunnen kloppen. 
Zij maakte contact met een vriend en nou je raad het al zozo was het contact. 

Rosita jij bent veel te kritische is een vaak gehoorde opmerking naar mij. Ja ook te luidruchtig en te harde lach en een betweter. Dat ook 😂 
En ja ik ben het allemaal. 
Maar inderdaad ik ben heel erg kritische. 
Vooral als het mediumschap betreft. Vooral als het deze bijzondere materie betreft.
Ik sta dan gelijk vol aan.  En eerlijk je kan het niet snel ”goed” doen bij mij. 
Das superirritant ook voor mezelf ja. Want ook naar mezelf ben ik mega kritisch. Daarom blijf ik werken aan mijn ontwikkeling. Zowel als mens als medium (ik zal je verklappen dat er geen verschil is maar dat zeggen we niet oké?)
Maar terug naar de bovenstaande contacten. Ik pak er nu drie uit maar ik heb er wel 100 van deze. 
Écht!
Wat is er mis met deze contacten, wat gaat er mis, maar vooral wat kan er beter. 
Deze mediums gaan er van uit dat dit oké is.
Dit zijn mediums die voor zalen staan en nu ook online demo’s geven. Die vragen geld voor dit werk dit werk wat zei ook zo liefhebben. 
Want waarom zou je dit anders doen.  Niet voor de fame neem ik aan.
Maar ik dwaal af.
Terug naar deze mediums.
Deze mediums zijn niet slecht! Maar deze mediums zijn niet omringd met de goede ontwikkeling in hun mediumschap. Of omringd met de juiste mensen die eerlijk zijn.
Ze doen een cursus of wat en starten dan voor zalen. Terwijl er waarschijnlijk een mega mooi talent zit dat met veel liefde en koestering naar buiten moet komen. 
Als je kijkt naar een medium die werkt voor een zaal zowel online als fysiek. Dan moet het medium meer ja’s krijgen dan nee’s.
Is dat bijvoorbeeld bij 1 contact het geval dat er veel nee’s komen dan kan dat om verschillende redenen zijn. 
Dat de ontvanger diegene niet goed genoeg kent waar het medium contact mee maakt. Of dat het medium bij de verkeerde ontvanger zit.
Of de info is niet goed genoeg vertaalt door het medium. 
Deze voorbeelden zijn te kort door de bocht anders wordt dit een megaverhaal. Wat er bijvoorbeeld fout gaat bij mijn voorbeelden is het volgende. 
Ten eerste vraag je nooit wie iemand wil! Want de kans is dat je het uit de aura leest, dat je dus leest wat diegene weet over de overledene. Das geen contact met overleden das geen werk wat een medium moet doioen. Das werk wat een paragnost doet vertellen over dat wat er hier aan de hand is. Hier is op aarde als je leeft. geen contact met overleden dus maar dekinfo lezen van de levende die tegenover je zit.
Oke terug naar wat kan er nog meer fout gaan
We denk dat we er al zijn op het moment dat we de overledenen kunnen voelen. 
Maar dan begint de ontwikkeling van het medium pas. Dit duurt jaren. En als je na deze jaren ontwikkelen nog niet meer kan dan alleen 1 slappe ja krijgen kan je je ook afvragen of deze materie, mediumschap dus, wel voor jou bedoeld is op deze manier. Want er zijn meerdere manieren om gehoor te geven aan deze vraag van je ziel.
Ik noem maar eens wat dingen uit de losse pols waar mediumschap ook voor zou kunnen dienen.
Counseling, coaching, begrafenisondernemer, dokter, kinderjuf, rechter, advocaat, etc. etc. etc.

Want laten we eerlijk zijn als je de ongeziene wereld kan inzetten dan is dat altijd healing.

Maar wil je toch als medium met overleden aan de slag beloof jezelf dat je pas naar buiten treedt als je jezelf en andere blijft verbazen. 
En niet hoe goed je bent maar hoe goed je spirit kan dienen. Zodat er bewijs op bewijs wordt genoemd en je alleen maar kan denken als ontvanger ik weet niet hoe, maar dit was mijn moeder. 

Want dat is mediumschap zoals het bedoeld is.
Mediumschap is om healing te brengen te laten zien dat de dood niet bestaat en jezelf als medium hierin het minst belangrijke te vinden. 
En daar moet je echt aan blijven werken. Want de valkuil van succes is er altijd en ik zeg je trap daar niet in, ik heb al veel goede mediums hierdoor zien “vallen”.
Dus blijf heel dicht bij jezelf en dien zoals je het voelt maar wel op een eerlijke manier graag.

Rosita x

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd.