Spirit Team Tips.

Gidsen, spiritteam en begeleiders.

Vrienden vanuit de ongeziene wereld. Metgezellen dus.

Zelfs wanneer je het gevoel hebt dat je helemaal alleen bent, zijn er ongeziene vrienden die altijd bij je zijn.
Voor je leven op aarde kozen zij ervoor om je door je leven te begeleiden, vanaf het moment van je eerste ademhaling, tot je laatste.
Gidsen zijn ontwikkelde zielen die de cyclus van geboorte en dood op het fysieke vlak hebben voltooid en nu werken als leraren en gidsen om hun ervaringen verder uit te breiden.
Ze zijn net zo “echt” als dat jij bent, ze trillen alleen op een ander niveau en verblijven in een ander manier van bestaan.

Zij zijn bij je om je te begeleiden en ze kunnen van zich laten “horen” via dromen maar ook bijvoorbeeld via je intuïtie.
Die stille stem die je hoort is ook beïnvloed door deze ongeziene vrienden.
Ze kunnen zich ook aan je bekend maken door middel van tekens en symbolen.
Voor mij, als ik op een kruispunt in mijn leven sta of door een persoonlijke of emotionele uitdaging reis, vind ik overal zwarte veren.
Ik zie ook tatoeages met veren, kraaien, en hoor bepaalde liederen of zelfs op aftitelingen bij tv of auto’s zie ik bepaalde signalen.
Het is een herinnering voor mij om even stil te zijn en te luisteren naar de leiding van mijn eigen gidsen mijn ongeziene vrienden.

De veren vertegenwoordigen één specifieke gids.

Sommige mensen weten van één gids en anderen voelen er velen. Veel van hoe het voelen of ervaren van je begeleiders hangt af van het jouw unieke talenten. Maar ook wat je doet in je leven.
Bijvoorbeeld, een leraar/professor kan meerdere gidsen hebben, één om hem te begeleiden door de academische aard van zijn beroep en anderen om hem te helpen met de grote emotionele vereisten die het uitvoeren van zo’n belangrijke taak met zich meebrengt.
Veel van wie je gidsen zijn is een indicatie van je eigen persoonlijke reis door het leven.

Gidsen zijn bijna nooit een dierbare die is overleden. Hoewel onze dierbaren in de spirituelewereld bij ons blijven en ons kunnen steunen en we hen kunne voelen, vervullen zij niet dezelfde rol als een “spiritgids”.

Sommige mensen zien liever aartsengelen en engelen als spirituele gidsen.
En daar zal de spirituele wereld dan aan voldaan een beeld laten zien wat klopt voor ons om met ons te werken en met ons te zijn.
Door mijn ervaring als medium en leraar, heb ik ontdekt dat mensen vrij stellig zijn en de spirituele wereld het niet zo veel uitmaakt als ze maar gehoord en gezien worden.

Je spirituele begeleider is bij je, of je hun aanwezigheid nu erkent, herkent of niet.

Je kunt ze niet te pas en te onpas maar “oproepen” maar ze maken deel uit van jou en je reis die leven heet.

Je kunt er wel voor kiezen om te weten wie ze zijn en wat hun rol in je leven is.
Je kunt zelfs een soort omgang met ze ervaren als een vriendschap.
Als je wilt weten wie je gidsen zijn, vraag het dan gewoon.

Ga in een stille en meditatieve staat zitten en vraag of ze zich aan je willen laten voelen, zien, horen, ruiken of hoe het voor jou ook werkt.

Raak niet ontmoedigd als je er niet meteen achter komt.
Helpers en begeleider communiceren net als alle geliefden uit het spirituele rijk door middel van tekens en symbolen.
Zodra je het vraagt, moet je op je eigen wijsheid vertrouwen.

Let op de beelden die in je geest verschijnen.
Als je een man in een pak ziet, blijf daar dan bij, het kan zijn dat hij een filosoof of wetenschapper is.
Misschien zie je een indiaan, een boeddhistische monnik of misschien zie je helemaal niets.
Hou je geest en intuïtie open.
Let op dingen die blijven opkomen nadat je gevraagd hebt dat ze onthullen wie ze zijn ook de dagen erna.

Een relatie opbouwen met je spirituele team kan een ongelofelijk hulpmiddel zijn voor je eigen persoonlijke en spirituele groei, niet noodzakelijk maar het kan wel meer voldoening geven.
In tegenstelling tot mensen die zich in het fysieke bevinden, wordt hun wijsheid en advies niet beïnvloed door de “wereld”.
Zij vertoeven in een hoger vibratie en de alledaagse wereldse bijzonderheden zijn minder relevant ze weten wel van het aardse maar het beïnvloedt ze niet.

Als je bijvoorbeeld begeleiding zoekt van je spirituele gids met betrekking tot een relatie, zullen zij je leiden om je te concentreren op wat je leert, wat je moet leren, wat je je partner leert, en wat de ware betekenis is van je relatie. Het feit dat ze de wc-bril omhoog laten staan of vreselijk zijn in het budgetteren van de huishoudfinanciën zal irrelevant zijn. De informatie die je zult krijgen zal acties zijn die JIJ kunt ondernemen om meer begrip te krijgen. Je kunt ook je spirituele gidsen vragen om je te helpen bij lichamelijke genezing. Vraag, voordat je gaat slapen, dat je tijdens je slaap genezing ontvangt.

Je bent nooit alleen. Nooit. Vertrouw erop dat je weet en begrijpt dat er zoveel magie en mysterie in dit leven is. Laat voor een moment de “wereld” verdwijnen. Verhoog je trilling en laat de prachtige geschenken van de geest over je heen spoelen. Het leven is zoveel meer dan wat we zien. Open je spirituele ogen en hart en je zult een wereld van wijsheid, schoonheid en vrede ontdekken waarvan je het bestaan nooit hebt geweten. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om niet te geloven. Het is altijd uw keuze. Maar, waarom niet? Waarom zou je niet naar een ander niveau van bestaan stappen? Waarom zou je niet in magie geloven? Je hoeft niet aan te kondigen

7 Stappen om je te verbinden met je spirituele begeleiders.

Sluit vriendschap met je team.
Bouw een soort relatie met ze op en probeer die te verdiepen. Net zoals we dat met elke andere belangrijke relatie zouden doen.

Hier zijn enkele technieken die je zullen helpen:

 1. Vraag om hulp je team bied je 24/7 hulp aan.
  Hoe meer gevoelig we voor ze zijn, hoe meer we opmerken dat ze er zijn. Maak je eigen invocaties, of gebeden, die jou een goed gevoel geven. Realiseer je dat wanneer je een gids om hulp vraagt dat je ze ook nog bedanken voor deze hulp.
 2. Ze reageren op jouw verzoek met volledige en onvoorwaardelijke liefde
  Maak contact met je innerlijke kind als je de je team gaat aanroepen en om hulp vraagt. Je innerlijke kind is heel, onschuldig en waarachtig en herkent ze direct omdat toen je klein was dat waarschijnlijk van nature deed. Dit zal helpen om openheid, ontvankelijkheid, opwinding, gretigheid en verwondering te creëren terwijl je je voorbereidt om een signaal te ontvangen. Grote kans namelijk dat je als kind “onzichtbare vriendjes had” gezien of ongezien.
 3. Connect met dat spelende element in je.
  Geef alles over aan je team als je om hun hulp hebt gevraagd: alle problemen, zorgen en angsten, maar ook alle goede bedoelingen en positieve resultaten die je je voorstelt als het resultaat van je verzoek. Laat alle verwachtingen los over hoe je verzoek zal worden beantwoord. Zoals je ook niet vraagt hoe Google maps je route bepaald maar alleen bezig bent met de bestemming.
 4. Spreek waardering en dankbaarheid uit. Zoek en spreek oprechte waardering en dankbaarheid uit voor de dingen precies zoals ze zijn. Als je hier moeite mee hebt, doe het op jouw manier. Ik zeg wel eens zoiets als; Bedankt jongens.
  Weten dat ze je altijd begrijpen en aanvoelen precies zoals jij bent. Ze kennen jou heel goed. Het is aan jou om de relatie te leren kennen.
 5. Weet dat het gebeurt. Elk verzoek wordt beantwoord en hulp wordt altijd gegeven. Als je bang bent dat je verzoek niet zal worden beantwoord, vraag dan ook om hulp bij het begrijpen. Vertrouw erop dat je de magie zult gaan zien. Op je eigen wijze op je eigen manier.
 6. Handel als je iets opmerkt of als ze je iets aanreiken. Jij moet zelf actie in dingen leren ondernemen maar je moet het leren herkennen en reageren. Spirit is oneindig en onbeperkt, je kunt het niet opgebruiken of opraken.
  Je kunt niet om te veel vragen dus mocht het je niet direct opvallen dan blijven ze proberen.
  Vertrouw.
 7. Wees trots op jezelf precies zoals je bent op dit moment. Laat alle kritische oordelen of negatieve gevoelens over jezelf, je leven, of anderen los en leef zelf ook in liefde en zelfliefde. Al is het maar voor een paar momenten per keer.
  In een gevoel van liefde en zelfacceptatie zal je de aanrijking beter herkennen en minder sceptisch zijn minder, ja maar dat zal dat en dat zijn of ja maar dat verdien ik niet.
  Ga leren ook om jezelf te bedanken.
  En zie je momenten met spirit in de stilte altijd als waardevol ook al kan je het niet opmerken dat ze er zijn.

Hopelijk heeft dit artikel je een aantal nuttige stappen gegeven om je dieper te verbinden met je spirit team voor hulp en bijstand.
Onthoud dat spirit aan je zijde zullen staan bij elke stap die je zet.
Je spirit team zijn altijd bij ons en staan te popelen om te helpen.

Rosita Belkadi

 

Ps
Ik geef een sessie over dit onderwerp hoe ze te herkenen en te leren hoe jij met ze kan “communiceren” 14 juni om 20.00 online.
Je betaald 7 euro en je bent erbij.

Klik hier maar

 

0 reacties