Tenen krommend mediumschap.

Tenen krommend mediumschap.

Mijn tenen krommen al bij de vraag waarvoor komt u of voor wie kan ik contact voor u maken. Als medium geef je bewijzen, bewijzen over het leven, het leven van de overledenen. Niets vooraf te vragen of onder de Reading te ontfutselen. Wat je mag vragen zijn, herkent u het, of klopt het. Dat is het meer niet. 

Niets geen voor kennis hoe dan ook verkregen. Maar wat er best veel gebeurt in zalen van verenigingen en in sessies bij zogenaamde mediums is het volgende.
Van wie wil je wat horen, “van mijn moeder” oke ik ga even kijken. 

(Daar ben je Rosita al kwijt eigenlijk.) 

Je moeder even kijken, uhmm hoe heet ze. Ally oke. Ik kijk even. Ally je moeder uhmm. Ze was heel zorgzaam he? Ja, oke ik heb hier je moeder Ally die heel zorgzaam was herken je dat, ja oke en ze had kinderen he? Ja, ja dat voel ik meerdere he? ja, ik voel het. Ze stond altijd klaar voor jullie he? Ja. Zorgzaam uhm moeder, ja als je het moeilijk had was ze er altijd he?  Ze hield er ook niet van om de vuile was buiten te hangen toch? ( wie wel ) ja, zo was ze ik voel het. Ze is ziek geweest? Ja, ja heel lang? Nee, o nou ze laat me voelen dat het heel lang leek. Dat wachten he. Ja klopt. Ze was ook wat ongeduldig he? Ja ( inkoppertje na het wachten ) ja, hahaha ja ik voel het. En dan een boodschap als ze is bij je bla bla en meestal ook nog een best negatieve voorspelling. Die je dan ook nog even moet verwerken
Dit is hoe het nml niet hoort. Op geen enkele wijze. 

Het zou als volgt moeten gaan.

Ik heb hier een vrouw een moeder, haar naam was Ally, ze was erg zorgzaam. ja
Meerder kinderen die ze allemaal liefdevol het hand boven de hoofd hield. Ja,
Niemand wist het als er wat speelde bij jullie. Ja.
Haar ziekte was vreselijk voor haar, ja.
En ook nog zoveel te zeggen, jij zat aan haar bed en je zei nog wat had ik nog veel willen doen met je.  ja.
Je bent er voor haar geweest. Ja.
Ze had een ring met groene ring steen, ja.
Die is kapot he! Ja.
Witte bloemen op de kist. Ja
Er is een beer in de kist gegaan. Ja.
Je hebt ook nog een briefje bij haar gestopt. Ik zie niet wat er op staat maar het voelt als ik hou van jou. Ja.
Dat wil ze je nu terug geven. Ze houd van je. Dank je dat je zo goed voor haar was en ze houd van je!
De muziek op de begrafenis was let iT be,  Van de Beatles wat hield ze van ze.
Posters boven haar bed toen ze jong was. Ja. Laat dingen zoals ze zijn.
Je hebt haar in je droom gezien toen je het moeilijk had. Etc etc etc

Zo zou het ongeveer moeten gaan. Zonder voorkennis zonder vragen.
Jij “praat” met spirit en je vertelt je ontvanger het verhaal van haar of zijn leven.
Niet andersom. Nooit andersom.

Mediumschap is helend. En dat kan alleen op deze manier. En heb je het anders meegemaakt accepteer dat niet. En voel jij je aangesproken als je dit leest?
Check je readingen dan en kijk eerlijk, want je wilt toch niet die bijzondere spirituele wereld zo tekort doen. En jouw mooie talent naar fraude land verwijzen. Spirit heeft ons nodig echt nodig. Spirit heeft echt mediumschap nodig!
Dus mocht je denken dit wil ik leren.
Ga dan workshops volgen,  laat je opleiden door mediums die op deze manier werken.
Want als jij je aangesproken voelt is je hart namelijk mega goed. 

Rosita x 

1 Reactie

  1. Joke

    Mijn tenen krommen zeker bij het 1e verhaal en mijn maag draait daarbij om. Het verhaal hoe het moet kromt en draait er niets. Goed geschreven Rosita

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *