M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

We know the way

De reis van een ziel zonder te verdwalen, dolen of naar het licht te worden gebracht. 

Oke laten we beginnen bij het begin. 

Je wordt geboren. (Eigenlijk is de ziel er al eerder maar we gaan even voor de menselijke reis.) Er is een moment waarop de ziel vanuit de spirituele wereld zijn intreden doet. Met andere woorden de bottenzak wordt een host voor een ziel, jou ziel. Je bent nu een ziel met een menselijk lijf. Je wist gewoon waar je moest zijn er was een conceptie en jij wilde deze ervaring wel eens doen. Hoppa daar was je. Je moest door het donker naar het licht als of je door een tunnel ging. En aan het einde was licht. Een vette inademing en hoppa daar was je. Dat wist je gewoon. Je behoefde geen navigatie je was er gewoon zonder te verdwalen of verloren te zijn. We hoefden niet in groepen jou naar het licht te wijzen, je was er gewoon. Ik zou nu bijna zeggen rest my case. Maar zo makkelijk kom je niet van me, af de reis gaat nog even verder. 

Je gaat er helemaal voor in dit leven, en de grote vergetelheid treed in. Je weet nog het een en ander van de spirituele wereld. De liefde, het oneindige licht, het complete. Je voelt wel een soort heimwee. Maar gelukkig voel je of zie je jou wereld nog regelmatig. Gek genoeg wordt ook dat steeds minder en zelfs dat het minder wordt herinner je je niet meer. Je was alles, volledig en puur en toen werd het bekrompen, half en beïnvloedbaar. Half omdat je ziel zonder lijf zo veel completer is. 

Soms zie je zelfs dat zielen echt niet kunnen wennen en is er al van jongs af aan een vreselijke hang naar dood willen, naar huis terug keren gevoel. Maar dat is een verhaal voor later. Terug naar de reis van je ziel. 

Je herinnert je steeds minder en minder tot je denkt dat er is niets naast dit leven. 

Dood is dood bijvoorbeeld, of het is een zwart gat etc. De grote vergetelheid dus. Maar je leeft het leven van een mens om de aarde te verzorgen de aarde in balans te houden. Ook met alle haat, boosheid, ziek zijn, zwakheid, jaloezie en nog meer van die zware emoties die je hier leert is het geen makkelijke ervaring maar dat zie je niet als je leeft. Soms wordt je ineens half wakker, en denk je op een zeker moment misschien er is wel iets na dit leven. Je voelt dat dit leven niet alles kan zijn niet zo nutteloos. Je gaat op zoektocht naar jezelf of naar meer diepgang. Want je voelt dat je iets mist of zo. Iedereen maakt DIT leven HET leven. En jij ook maar toch is er dat gevoel die weemoed. Vanuit  je originele thuis (spirituelewereld) krijg je hulp. Je hoort het niet voelt het niet maar er zijn tekenen. Die tekenen worden sterker en je gaat op zoek, op zoek om in contact te komen met dat “iets” je voelt ik ben niet alleen. Je kiest een pad om dat het roepen blijft. Je ongeziene vrienden en familie tikken steeds op je schouder hoor ons, zie ons wij zijn er voor je. Je zoekt hulp want het maakt je bang. Al die verhalen van demonen en zwarte magie spelen door je hoofd. Al eeuwen maken ze mensen bang, bang omdat het een macht spelletje is. Als het zo liefdevol zou zijn zouden er toch geen priesters of uitverkoren nodig zijn om via hen die liefde te ervaren. 

Je vrienden blijven signs geven. Tot mediumschap je roept je contact maakt met dat wat je zo miste zonder dat je het wist. Dan volgt er een weg van heldere inzichten zonder dat je echt weet hoe zit. Maar je voelt je verbonden, verbonden met je echte thuis. Je gaat misschien andere helpen je licht van thuis wordt steeds sterker. Als vuurvliegen op licht trek je mensen aan die het zelfde voelen die jij dan weer deuren laat openen. Tot de grote deur op je weg komt. En dan dan is daar je laatste adem. 

En je ziet dat wat jij zo miste je voelt dit klopt. Iedereen staat je op te wachten en het is feest een wederkering een eindelijk. Want hier een verlies is daar een welkomst. En dan kijk je achterom en zie je mensen je ziel redden, je ziel begeleiden naar het licht je moet gered worden, en je wilt wel schreeuwen ik ben in liefde dat hoeft niet ik ben goed! Meer dan goed ik ben in liefde ik ben licht ik ben god. Er bestaat geen dolen, of verdwalen we zijn allemaal 1 allemaal verbonden aub stop daar mee! Zend al je liefde maar naar de aarde dat heeft zin! Maar laat mij met mijn geliefden nu voor jullie zorgen. 

Wat ik ben spirit en jij ook. 

Rosita x 

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

8 Reacties

 1. Ans

  Prachtig Rosita, mooi op jouw eigen wijze verwoordt. ♥️

  Antwoord
 2. Ien

  Rosita, is het erg dat ik het een beetje hoogmoedig vind dat jij claimt te ‘weten’? En voor heel veel andere mensen spreekt die hele ander ervaringen hebben? Met de beste bedoelingen, groet.

  Antwoord
  • Rosita

   Mag jij vinden. Rosita x

   Antwoord
 3. Sylvia

  Heel mooi, zo voelt het ook voor mij! ❤️

  Antwoord
 4. Aletta

  Prachtig geschreven, nu zoek ik nog een opleiding waar ik het mediumschap mag ontdkeken. ….

  Antwoord
  • Rosita

   Je kan me eens mailen. Ik geef die nml

   Antwoord
 5. joop van ingen

  Een prachtig artikel mooie en duidelijk beschreven ga zo door

  Antwoord
  • Rosita

   Dank je!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *