M
Mediumschap ontwikkelen

Hey hallo, Rosita hier.

Spiritueel mediumschap docent en mediumschap kenner.

Download the free copywritting guide

 

Terreurdaad naar de spirituele wereld

door | okt 5, 2018 | 5 reacties

Terreurdaad naar de spirituele wereld 

Ik ben niet van de naming en shaming. 

Ik geloof eigenlijk veel meer in het goede voorbeeld geven. Maar mama is boos!  Of eerder heel erg teleurgesteld! Ik ben namelijk  een ambassadeur voor de spirituele wereld. En laten ze die nu juist aanvallen! Die spirituele wereld! 

Ik krijg namelijk blogs te zien de laatste tijd van een “medium” die heel bekend schijnt te zijn. Die schijnt te werken met spirit! 

En echt ze predikt er lekker op los!
Een luchtige stelling die zij steeds eer maakt, is dat jonge kinderen last hebben van negatieve entiteiten (het woord alleen al) dat kinderen lastig gevallen worden door zwarte demonische figuren.
Dat autisme en schizofrenie een eigen schuld dikke bult verhaal zijn. Want zo predikt mevrouw.
Hadden ze maar uitdrijvingen moeten doen. Ja dat dus!!! 

Ik hoop dat je inmiddels net zo verbaasd, boos of teleurgesteld bent als ik.

Helaas heb ik in het verleden al met haar werk en haar prijzen te maken gehad. Ze schreef (schrijft?) columns in een bekend blad(en) en dan ben je dus expert en wordt alles geslikt als zoete koek! 

En eerlijk ik zou het liefst deze dame in kwestie direct antwoorden op haar blog maar ik houd me steeds in. Waarom? Omdat ik het ingewikkeld vind! Omdat ik die bakken ellende niet over me heen wil. Van al die mensen die haar aanhangen en in haar geloven! Die deze onzin, bangmakerij dus slikken als die zoete koek! 

Maar het lukt me niet meer, ik kan mijn mond niet meer houden!! 

En ik ga het op mijn manier doen. Reageren op haar blogs zonder ik het direct onder haar blogs doe, zonder dat ik haar noem. Hier en daar wat citeren uit haar verhalen! Zonder dat je weet om wie het openlijk gaat. 

Volg je haar dan weet je dat wellicht wel,  dan hoop ik dat je door mijn verhalen beseft dat de spirituele wereld geen kinderen aanvalt! Dat de spirituele wereld alleen liefde is dat ze niet blijven hangen en niet aan verkrachtingen doen! Dat een medium geen bubbels van energie om kinderen hoeft te zetten. En als kinderen negatieve stemmen horen er iets anders aan de hand is! Lieve mevrouw je bent de mijne. Ik verklaar de liefde aan je! Ik zal voor de spirituele wereld spreken! Ik sta op! Dit kan en mag niet meer!!! Zonder naam zonder letterlijke overnemen van je berichten zal ik je verhalen proberen te ontkrachten vertellen wat er echt gebeurd. Mama is het zat!  Deze terreur is afgelopen! 

Als je niets doet veranderd er nooit wat! 

Rosita x

You may Also Like..

Dag lieve Piet

Dag lieve Piet

Ach, lieve Piet!  Zondag dacht ik ineens aan je.  Ik zocht of ik wat vergeten was en je iets had beloofd, of dat je zou komen. Ik bedoel waarom anders denk ik ineens zo intens aan je?  Maar dat was het niet, nee.  Nou dacht ik het zal dan wel.  Maandag...

5 Reacties

 1. Karin

  Lieve, lieve Rosita, verspil hier je energie niet aan. Why? Dit is vechten tegen windmolens. Zonde van je energie. Alles wat je aandacht geeft, groeit.

  Blijf op je eigen prachtige pad. Je kunt alleen je eigen wereld verbeteren en delen met anderen. En dat doe je zo fantastisch.

  Ik vind dit zó zonde.

  (Dit moest ik nou even kwijt. With love! Of course! :))

  Antwoord
 2. Kitty Woud

  Helemaal mee eens, Rosita. De spirituele wereld is er een van liefde en verbinding. Laten we altijd ons gezonde verstand gebruiken en geen onzin accepteren. En het is goed dat we stelling nemen tegen bangmakerij en ongefundeerde uitspraken.

  Antwoord
 3. Joke

  Ik ben het met je eens dat dit soort mensen stevig aangepakt moeten worden. Op het moment dat ik jouw tekst lees wordt ik boos heel erg boos waar haalt ze het vandaan om dit soort dingen de wereld in te gooien. De spirituele wereld zal dit soort dingen nooit en te nimmer doen.

  Antwoord
 4. Esther Jacobs

  Rosita,
  Helemaal met je eens.

  En ik ben ook klaar met mensen die daarop reageren met: verspil je energie hier niet aan, dat is zo zonde van je energie en je bereikt er niets mee.

  Die reacties vind ik nog erger dan de aanvallende en doodstekende reacties vd ‘aanhangers’

  Hoezo ‘niet reageren’ !!!

  Ik vind het v r e s e l i j k als maar 1 kind of mens bang is geworden door zulke verhalen, en dan ten prooi vallen aan zulke, het is onze plicht als Lichtwerkers hier op aarde onze kracht te tonen. Dat doen wij met energie werk en ook aards met social media berichten.

  Niets doen = negeren

  Hoe kun je oogluikend toezien dat onwetende mensen gemanipuleerd worden en niets doen….

  Ja ik weet de ‘beloning’ die je ontvangt kan hard zijn: een tirade over je heen krijgen van de ‘aanhangers’ en JouNietGelovers, ik weet, dat is niet leuk, je wordt (tegen)aangevallen, gedreigd, gescholden, heftig en pijnlijk…. maar als medium ken je dat toch al…..

  De grootste beloning, en geloof me, eenmaal dat gevoeld: “Een reactie van een dame: jarenlang was ik bang, werd ik banger, huisreinigingen tot en met, maar ik kreeg nooit antwoord waarom en ik bleef bang…. na 1 reading en alles viel op zn plek, duidelijkheid, niks plakgeesten, energiezuigers en dat soort….”

  Dus doe voort, doe ik ook ♡

  Een goede zaak ♡

  Antwoord
 5. Ajita

  Hoi Rosita, ik weet precies over wie jij het hebt. Ik begrijp je heel goed met je blog.
  We weten alleen ook dat het verspilde energie is, maar niets doen is ook geen optie.
  Deze spiri wiri dame gooit ook zo graag met boetes zodra je haar naam bekend maakt .
  Ik weet wel dat ze via andere kanalen ook wat op der bord krijgt door haar “werk” maar dat heeft ze zelf in de hand gewerkt. Dit soort “mediums” moeten offline gehaald worden in mijn optiek.
  Ze zijn de schande voor de goede lichtwerkers/mediums of hoe je zo ook wilt benoemen.
  Zorg je er wel voor dat je niet via een foto van jouw in haar diepvries beland door haar zwarte magie? 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *