Terreurdaad naar de spirituele wereld 

Ik ben niet van de naming en shaming. 

Ik geloof eigenlijk veel meer in het goede voorbeeld geven. Maar mama is boos!  Of eerder heel erg teleurgesteld! Ik ben namelijk  een ambassadeur voor de spirituele wereld. En laten ze die nu juist aanvallen! Die spirituele wereld! 

Ik krijg namelijk blogs te zien de laatste tijd van een “medium” die heel bekend schijnt te zijn. Die schijnt te werken met spirit! 

En echt ze predikt er lekker op los!
Een luchtige stelling die zij steeds eer maakt, is dat jonge kinderen last hebben van negatieve entiteiten (het woord alleen al) dat kinderen lastig gevallen worden door zwarte demonische figuren.
Dat autisme en schizofrenie een eigen schuld dikke bult verhaal zijn. Want zo predikt mevrouw.
Hadden ze maar uitdrijvingen moeten doen. Ja dat dus!!! 

Ik hoop dat je inmiddels net zo verbaasd, boos of teleurgesteld bent als ik.

Helaas heb ik in het verleden al met haar werk en haar prijzen te maken gehad. Ze schreef (schrijft?) columns in een bekend blad(en) en dan ben je dus expert en wordt alles geslikt als zoete koek! 

En eerlijk ik zou het liefst deze dame in kwestie direct antwoorden op haar blog maar ik houd me steeds in. Waarom? Omdat ik het ingewikkeld vind! Omdat ik die bakken ellende niet over me heen wil. Van al die mensen die haar aanhangen en in haar geloven! Die deze onzin, bangmakerij dus slikken als die zoete koek! 

Maar het lukt me niet meer, ik kan mijn mond niet meer houden!! 

En ik ga het op mijn manier doen. Reageren op haar blogs zonder ik het direct onder haar blogs doe, zonder dat ik haar noem. Hier en daar wat citeren uit haar verhalen! Zonder dat je weet om wie het openlijk gaat. 

Volg je haar dan weet je dat wellicht wel,  dan hoop ik dat je door mijn verhalen beseft dat de spirituele wereld geen kinderen aanvalt! Dat de spirituele wereld alleen liefde is dat ze niet blijven hangen en niet aan verkrachtingen doen! Dat een medium geen bubbels van energie om kinderen hoeft te zetten. En als kinderen negatieve stemmen horen er iets anders aan de hand is! Lieve mevrouw je bent de mijne. Ik verklaar de liefde aan je! Ik zal voor de spirituele wereld spreken! Ik sta op! Dit kan en mag niet meer!!! Zonder naam zonder letterlijke overnemen van je berichten zal ik je verhalen proberen te ontkrachten vertellen wat er echt gebeurd. Mama is het zat!  Deze terreur is afgelopen! 

Als je niets doet veranderd er nooit wat! 

Rosita x