Lijden of leiden

Lijden of leiden 

Je laten leiden door spirit, je laten leiden van hoogtes waar jezelf geen zicht op  hebt. Waar ze zeggen vertrouw. Daar! 

Je loopt op de rand links een afgrond rechts een afgrond. En je weet ik word gedragen, ik word geleid. Niets kan je afbrengen van dat pad. Ook omdat als je afwijkt je valt. Maar ook omdat je weet dit klopt. Er zullen zijpaden ontstaan en men zal willen dat je die neemt. Maar jij weet deze paden leiden tot nergens. Dit zijn jouw paden. Ik weet dat ik enkel, kan lopen, kan volgen en kan vallen. Op mijn ritme op mijn pad. Op sommige hoogtes zal het eenzaam zijn,  maar zij zijn er om je te helpen, te verwarmen en te strelen! Je hoeft enkel je hand uit te steken om te zeggen! Je moet me nu echt helpen! Nu kan ik het niet alleen. Je pad zal leiden tot daar waar de knik in de weg is de knik naar oneindigheid! En daar wachten ze, daar staan ze om je op te vangen te verwelkomen! Dat heet het leven en de knik is de dood. Een nieuwe weg een ander pad. Leer om je te laten leiden. 

Rosita x 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *