Waar zijn de ringen?

Het was waardeloos weer, regen, regen en nog eens regen. Ik wachtte zo lang mogelijk om op de fiets te stappen want nat worden van de regen is geen hobby van me! Sterker nog ik word er stik chagrijnig van.
Aangekomen bij de kapel, kachel aan, koffie en thee klaar en nog net genoeg tijd voor een moment te blenden met mijn ongeziene vrienden. “Ringen weggedaan” hoor ik terwijl ik blend met spirit. Ik negeer dat voor nu even want op zo’n moment kan ik daar niets mee. Weet niet van wie en weet niet waarom. Dus ik laat het.
Mijn dag vervolgt zich met consulten dankbaar als het lukt, niet alleen voor mezelf maar zeker ook voor spirit dat ze kunnen laten zien dat ze er zijn. Dat ze laten zien dat de liefde niet stopt bij de dood. Daar doe je het tenslotte voor. Mijn laatste cliënt komt binnen we begroeten elkaar en ze zegt dat het zo bijzonder is dat ze hier is. Ik stop haar direct dat ze me geen info moet geven want dat beïnvloed de sessie. Wat een schat van een vrouw we hebben direct een klik. Ik begin met de sessie en terwijl ik haar haar man “terug” geef ontvouwt hun verhaal zich in mijn ziel ik voel hoe ze elkaar ontmoet hebben welke muziek er op de crematie was dat er een breuk is met een familie en ga zo maar door. Ze raakt steeds meer in het verhaal en dus ik ook en spirit wordt sterker, hij weet dat ze verbouwt heeft en nu aan het sparen is voor de volgende verandering in huis. Hij laat mij zijn geur ruiken en zij rook het ook. En toen het moment waarop de woorden “ringen weggedaan” weer terug kwamen waarop zij haar hand voor haar mond slaat en vraagt heeft hij dat echt gezien. Ze vertelde me dat ze de ringen had weggegooid in een boze bui. Boos dat hij dood is! Boos op het leven. En dat was voor haar de kers op de taart. Ze zijn zo dichtbij!

Spirit bedankt dat jullie mij deel uit laten maken van jullie liefde!
Ik ben dankbaar en voel me klein!

Rosita x

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *