Laten we hoop geven…

De laatste jaren ben ik regelmatig aangesproken op het feit dat ik op welke manier dan ook in de weg lijk te zitten. In de weg lijk te zitten van iemand in zijn of haar mediumschap.

Dan komt in zo’n gesprek het woord concurrentie steeds omhoog.

Het is voor mij zo’n gevoelsding mijn “werk” als medium, dat ik het niet eens werk met hoofdletters kan noemen. Ik doe het met zo veel plezier en passie dat het woord ‘roeping’ er eigenlijk meer bij past.

Maar dat geeft direct ook weer een bepaalde lading, net als concurrentie dat voor mij dus geeft. Ik vind het zo’n gek woord dat ik het daarom even heb opgezocht. Ik heb het gevoel dat dit woord concurrentie niet past bij deze roeping, bij het gevoel dat mediumschap mij geeft.

Nou ik zat er niet ver naast wat dit zegt het wereld wijde web namelijk over concurrentie.

“In de economie wordt gesproken van concurrentie wanneer twee of meerdere bedrijven strijden om een grotere positie op de markt. “

Zo das nogal wat!!

Hier snap ik dus geen bal van als je dit betrekt op mediumschap… woorden als markt, strijden, en economie vallen me dan het meeste op.

Ik zie in mediumschap vriendschappen ontstaan, samenwerkingen, liefdevolle mooie dingen. Maar geen, ik zit je in de weg want door jou kan ik niet groeien, dingen.

Lieve mensen ik stel het maar gewoon even duidelijk.

Ik ben geen concurrent van je, ik ben geen strijder om die economie te veroveren. Ik zit je niet in je vaarwater ik zit niet in jou marktdeel. Nee!!

Want wij hebben de zelfde passie, wij lopen hetzelfde pad, wij zijn gelijken, geen concustrijders.

Laten we vieren dat we hetzelfde doen dat we dezelfde passie voelen om spirit te dienen. Om mensen te helpen, om licht te brengen. Licht in voor hun hele donkere tijden.

Lieve lieve vrienden laten we elkaar in mediumschap verbinden.

“Lets make Mediumship great again.”

En de wereld wellicht een beetje mooier.

Rosita x

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *