Zou hij tegen me praten?

talking to the death

Je weet dat dat ik de spirituele wereld hoor, voel, zie en ruik. Dat is niet het grote nieuws waar dit blog over gaat. Mocht je dit niet weten zal ik me eens netjes voorstellen. 

Mijn naam is Rosita Belkadi en ik woon in Nederland mijn roots zijn Nederlands en Grieks. En ik ben een spiritueel medium. Ik zie, voel, ruik en hoor dus overledenen. In mediumschap voel ik me nog steeds een jonkie alhoewel ik al meer dan 20 jaar ontwikkelen
Vanaf jongs af aan voel ik de spirituele wereld en weet ik er is geen fysieke dood. Maar ik besefte dat pas ten volle toen ik mediumschap ging ontwikkelen. 

Ik ben opgegroeid bij pleegouders en die zie ik als mijn ouders. Maar dit verhaal gaat over mijn ‘echte’ vader. 

 Deze overleed november jongstleden. Ik vroeg me toen direct af zou mijn mediumschap nu veranderen. Zou hij tegen me gaan praten hij was zelf ook erg gevoelig en voelde de “doden” ook zoals hij zei. Had ik zijn ogen. 

Mijn vader en ik waren niet erg close. Hij wilde me de eerste jaren niet erkennen als zijn dochter omdat zoals hij zelf zij die aap niet van hem kon zijn. Maar in de jaren daarna kon hij daar niet meer onderuit ook omdat ik zoveel op hem leek. (Zie zelf) Hij wilde het ook legaal maken en me wettelijk erkenen maar daar zag ik zelf het nut niet van omdat ik al een echte vader had. Die voor me zorgden en van me hield zonder voorwaarde. 

Maar om teug te komen waarom ik dit schreef ik vroeg me dus af of hij tegen me zou gaan praten ook omdat hij zo gevoelig zelf was. Je hoort best vaak mensen om me heen die contact hebben met hun geliefde maar dat was bij mij nooit zo. Mijn broer overleed 10 jaar terug en ja ik voel hem en ervaar hem maar er is geen contact op die manier. Dus voor mij zijn deze verhalen altijd ver van mijn bed. En met zijn dood dacht ik als iemand het kan dan moet hij dat zijn. Maar november verstreek in december en het werd januari maar niets ik voelde hem wel hoor en zijn geur en energie. Maar niets van praten. Terwijl ik de spirituele wereld wel kan horen. 

But to come back at my story. Ik kreeg al mooie boodschappen in trainingen die ik geef van studenten en ook een supermooi contact via de voicebox door het mediumschap van Scott Milligan. Hij praatte in zijn eigen stem tegen mij en gaf me een heel persoonlijke boodschap. Super bijzonder. Maar voor de rest radiostilte. 

Tot deze week. 

Ik voelde hem heel dichtbij net als nu ik over hem schrijf. Voelde ik zijn energie om me heen trekken. Zin geur zijn manier van zijn voel ik dan. En ik dacht oké nu ben je erg dichtbij. En ik vroeg hem Hoe was het om dood te gaan. En voor ik mijn zijn had afgemaakt. Hoorde ik m zeggen 

Het is als echt wakker worden als Echt WAKKER WORDEN. 

Ik zie en voel nu echt. Ik voel nu. Als nooit tevoren. 

En dat was mooi om zo te praten met mijn eigen geliefde. 

En ik hoop dat dit blog een vervolg krijgt. 

En terwijl ik dit boven typte hoorde ik zijn lach (die was erg specifiek) En gaf hij de bevestiging dat hij het ging proberen te vervolgen.

Zo wie weet! Tot snel

Rosita x

Dit blog is tot stand gebracht door iemand met een bijzondere kunst voor woorden! In de volksmond dyslexie genaamd! Best leesbaar zo, toch? Op opmerkingen over fouten en/of spelling wordt dan ook niet gereageerd. 

4 Reacties

 1. M.vdPasch

  Lijkt jouw broer dan ook op hem?

  Antwoord
  • Angelique

   Wow mooi!!
   Ik heb t 1 keer mogen ervaren dat mijn vader bij me kwam…gezond en wel en zijn typische vinger meissie komt wel goed.

   Antwoord
 2. Dicky

  Mijn man Nico en ik dachten ook aan hem deze week. De tijd gaat zo snel dat wij niet eens meer wisten wanneer Nico was overleden. Nu weten we het weer november. Dank zij jou verhaal.
  Nico heeft het heel lang erg moeilijk gehad en liep vaak naar zijn woning, die nog steeds leeg staat.
  Het beste Rosita groetjes Dicky en Nico

  Antwoord
  • Rosita

   ik heb grappig genoeg ook veel aan jullie gedacht de laatste weken. Hij is 2 november overleden…

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *